Eladó ház Táplánszentkereszt 112 nm
Eladó ház Táplánszentkereszt 112 nm
Eladó ház Táplánszentkereszt 112 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7658424
Feltöltve: 1 éve

Táplánszentkereszt eladó családi ház 3 szobás: 40,11 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
41,16 millió Ft
367 540 Ft/m²
105 263 EUR
940 EUR/m²
112 m²
Alapterület
625 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma
Eladó családi ház Szombathely vonzáskörzetében; Táplánszentkereszten. Az ingatlan Szombathely határától körülbelül 5 kilóméterre fekszik, a város Fő terétől mindössze 10 kilóméterre, nagy bevásárlóközpontok nagyjából 7-8 kilóméterre találhatóak. A környék infrastruktúrája kimondottan jó, bölcsőde, óvoda, általános iskola, orvosi rendelő, boltok, buszmegállók, kávézó, posta.. amelyek akár pár perces sétával könnyen megközelíthetők. A falu tömegközlekedéssel egyszerűen elérhető. Szombathely közvetlen közelsége miatt nagyon jó választás, könnyen megközelíthető, de csendes utcában található. Az ingatlan lakható, de korszerűsítésre váró 112 négyzetméteres Kádár-kocka jellegű épület. Az ingatlanon belül található minden közmű, víz, gáz, villany, 380V is. A ház alatt két különálló pincerész helyezkedik el 12.4 és 13.5 négyzetméterrel. Itt megtalálható egy gázkazán és egy vegyes tüzelésű kazán is. Az épület az 1970-es években épült, falazatát tekintve téglaépítésű, alkalmas akár még egy szint beépítésére is. Az épületet statikus is ellenőrizte! A házban 3 tágas szoba található 19.8, 18.5 és 14.4 négyzetméterrel, konyha, spájzzal 15 négyzetméterrel, egy fürdőszoba 5 négyzetméterrel. A ház saroktelken helyezkedik el, így 2 kapuval rendelkezik. A telek 625 négyzetméter (25x25 m), melyen megtalálható egy fúrt kút is, több melléképülettel, egy garázzsal. Az udvar egy része a nagy fák miatt árnyékos. Az ingatlan teljesen tehermentes. A jelenleg piacon lévő támogatások közül felhasználásra az ingatlan alatt nem került sor, így ezek teljes egészében felhasználhatók. A ház eredeti dokumentáció is rendelkezésre állnak. (építész tervek, helyszínrajzok, alaprajzok). Egyeztetett időpontban (általában hétvégén) az ingatlan megtekinthető, amennyiben nem ér el, kérem, jelezze sms-ben és visszahívom.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
összkomfortos
garázs
kert
jó közlekedésű
csendes
kamra
pince
kábeltévé
internet
telefon
bútorozatlan
alacsony közös költség

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 647 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 647 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY