Eladó ház Tapolca, Barackos 110 nm
Eladó ház Tapolca, Barackos 110 nm
Eladó ház Tapolca, Barackos 110 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8079245
Referenciaszám: U0046363
Frissítve: 10 napja

Tapolca eladó családi ház 4 szobás: 63,5 millió Ft

63,5 millió Ft
577 273 Ft/m²
110 m²
Alapterület
774 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 184 293 Ft
Második évtől
251 506 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
CSAK AZ OTTHON CENTRUM KIEMELT KÍNÁLATÁBAN! Tapolca kedvelt részén ,csendes , családias környezetben várja elérhető áron álmai otthona .Ez az újonnan épülő ingatlan lenyűgöző kilátással és a modern otthon kényelmével tökéletes választás Ön és családja számára! AZ INGATLAN FŐBB JELLEMZŐI: - Hasznos alapterület : 103,35 m2 + 14,16 m2 terasz -Telek méret : 774 m2 , elegendő tér a kényelmes életvitelhez és a kerti tevékenységekhez - Falazat : Porotherm 30 + 15 cm homlokzati hőszigetelés -Tető: Leier Toscana Terra színű hullámos betoncserép, gipszkarton födém, 30 cm vastag hőszigeteléssel -Alacsony rezsi a fenntartási költségek minimalizálása érdekében -Modern fűtési rendszer: hőszivattyús padlófűtés -Nyílászárók : 3 rétegű műanyag szerkezetű nyílászárók - tágas ,napfényes terek - nappali-konyha-étkező egybenyitott - Várható átadás: 2024.november 30. FONTOS !AZ ÁR NEM TARTALMAZZA A BELSŐ FESTÉST , BURKOLATOKAT , SZANITEREKET ÉS LÁMPATESTEKET ! A szaniter/szaniterek és lámpatestek felszerelése benne van az árban a ház új tulajdonosa által hozott anyagokból! Az ingatlan kulcsra kész befejezésére is van lehetőség, ehhez árajánlat kérés szűkséges! Lokáció Tapolca Keszthelytől 25 km-re, Badacsonytól 10 km-re a Balaton-felvidék nyugati szélén, a Tapolcai-medence közepén helyezkedik el.A környék kereskedelmi, idegenforgalmi és gazdasági központja.A várost körülölelik a Tapolcai-medence bazalthegyei. A Csobánc, a Szent György-hegy, a Gulács, a Tóti-hegy, Szigliget és Badacsony is kiváló kirándulási célpontok, ha a kis Veszprém megyei városban pihenünk vagy éljük mindennapjainkat.A Káli-medence , Kapolcs,( Művészetek Völgye) és Sümeg autóval könnyen elérhetők. Iskola óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, bevásárló központok , ( Tesco, Aldi, Lidl, PennyMarket,Spar) és a belváros sétatávolságon belül találhatók. AMENNYIBEN FELKELTETTE ÉRDEKLŐDÉSÉT , VÁROM HÍVÁSÁT AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB ÉS LEGELISMERTEBB INGATLANKÖZVETÍTŐ HÁLÓZATA NEVÉBEN!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Terasz:
14,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Henriett Otthon Centrum - Keszthely - Sörház utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Henriett Otthon Centrum - Keszthely - Sörház utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY