Eladó ház Tárnok 160 nm
Eladó ház Tárnok 160 nm
Eladó ház Tárnok 160 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7977983
Referenciaszám: 3723_4032
Frissítve: 17 napja

Tárnok eladó családi ház 5 szobás: 139,9 millió Ft

139,9 millió Ft
874 375 Ft/m²
160 m²
Alapterület
530 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 406 025 Ft
Második évtől
554 106 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Ingatlankereső! Ajánlom figyelmébe ezt az önálló családi házat! Fontos, hogy az ingatlanvásárlás hosszú távon is értékálló befektetés legyen! Kiváló adottságú telek előnyeit figyelembe véve alaposan átgondolt tervezés alapján épült ingatlan benapozottsága optimális. A beépített anyagok minőségének és a korszerű technológiának köszönhetően az ingatlan energiatakarékos, gazdaságosan üzemeltethető. Az Otthon megtalálása egy Jó érzés, amikor megérkezik és megszületik a döntés, ami valóban majd egy Új Életre ad lehetőséget és egy Új Otthont jelent. Rövid műszaki leírás: -30-as ytong falak -10cm valaszfalak -műanyag ablakok -14cm szigetelés -gázcirkó -vegyestüzelésű kazán -klíma -160nm lakórész+80nm szuterén szint Mindannyian tudjuk,hogy az otthon nemcsak négy falat,tárgyakat jelent,az otthon menedék.Az az ember ,akinek van hová-és van kihez hazamenni,mindenkor könnyebben viseli az élet konfliktusait,csapásait,feladatait.Az otthon számomra azt is jelenti,hogy valaki meghallgat,valaki velem van! Ajánlom: Ajánlom mindazon 1-2 gyerekes házaspároknak, pároknak, nyugdíjasoknak akik egy igazán kiváló, jól megközelíthető, jó adottságokkal rendelkező, csendes, nyugodt helyen szeretnék élni a mindennapjaikat. Ha szeretne kiszabadulni a városi körforgásból, de mégsem akar végleg elszakadni tőle, akkor a legjobb választás ez a környék, ahol az ébredés után saját teraszán kortyolhatja a reggeli kávéját, szippanthatja magába a friss levegőt és hallgathatja a madarak csicsergését. Kíváncsi? Amennyiben az ajánlatom felkeltette az érdeklődését, kérem keressen telefonon. Szép napot és sikeres vásárlást kívánok Önnek!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
kert

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bakk Zsuzsa Minden ami ház Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 613 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bakk Zsuzsa Minden ami ház Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 613 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY