Eladó ház Tárnok 102 nm
Eladó ház Tárnok 102 nm
Eladó ház Tárnok 102 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8098396
Referenciaszám: HZ022261
Frissítve: 15 napja

Tárnok eladó családi ház 4+1 fél szobás: 111,5 millió Ft

111,5 millió Ft
1 093 137 Ft/m²
102 m²
Alapterület
583 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 323 601 Ft
Második évtől
441 621 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kétgenerációnak , nagycsaládosoknak kínáljuk Tárnok csendes helyén egy 583 m2-es saroktelken elhelyezkedő 2 különálló házat, Egy 102 m2-es családi ház és egy teljesen különálló kb. 35 m2-es kisebb ingatlant, ami mellet egy kis műhely is kialakításra került, külön bejárattal, illetve egy kb. 9 m2-es kerti tároló, amely most nyári konyhának van használva. Mindkét ház költözhető szép állapotban van. A kisebbik háznál található a nagykapu, ahol beállva 4 autónak megfelelő parkoló hely áll rendelkezésre. A családi házban található Földszinten, amely nyitott fagyálló burkolattal készült kis teraszról lehet belépni a házba. -1 előtér -1 WC -1 mosókonyha -1 kamra -1 konyha+ étkező -1 dolgozó szoba -1 nappali -1 lépcső az emeletre -1 terasz Emeleten: -1 közlekedő -1 fürdőszoba WC-vel -3 szoba Itt a lépcső mellet egy beépített szekrény található A családi házba belépve, jó hangulatú, napfényes, jól elosztású, barátságos otthon tárul elénk. Fűtéséről egy Bosch gázcirkó gondoskodik, amely egy csodálatos nappaliban található vízteres cserépkályha segítségével a földszinten padlófűtést biztosít, az emeleten radiátor adja a meleget, illetve hűtő fűtő légkondicionáló is be van szerelve. A kisebbik ingatlanban a fűtés légkondicionálóval megoldott. Kisebbik ingatlan áll: -1 nappali+konyha -1 szoba -1 fürdőszoba+ Wc A környék nyugodt, csendes, jó szomszédságú. A kert gondos munkával csodálatosan karban tartott, mint a füves rész, azon kívül a virágok, bokrok, fák jól elhelyezkedve szép látványt nyújtanak. Óvoda, bölcsőde , iskola, bevásárlási lehetőség, orvosi rendelő pár perc autóval. Pár perc sétára buszmegálló, vasútállomás a közelben, autóval M7-es 5 perc. Érd központ is pár perc alatt megközelíthető.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2006
Terasz:
12 m²
Energetikai besorolás:
DD (2016-2023-as besorolás)
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
belsőkert
amerikai konyha
étkező
kamra
erkély
terasz
melléképület
műhely
mosókonyha
kábeltévé
internet
telefon
bútorozatlan
hőszigetelt
klíma
kandalló
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Majorné Pápics Henrietta Rita Duna House - Érd, Diósdi út Az iroda összes hirdetése
+36 20 538 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Majorné Pápics Henrietta Rita Duna House - Érd, Diósdi út Az iroda összes hirdetése
+36 20 538 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY