Eladó ház Tata 342 nm
Eladó ház Tata 342 nm
Eladó ház Tata 342 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7343225
Referenciaszám: 360151001-410
Frissítve: 1 napja

Tata eladó családi ház 7 szobás: 199 millió Ft

199 millió Ft
581 871 Ft/m²
342 m²
Alapterület
1410 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 577 549 Ft
Második évtől
788 184 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Exkluzív Álomotthon a Tatai Tó Szívében – Most Kedvezményes Áron! Fedezze fel ezt a gyöngyszemet Tata varázslatos tájában, ahol a természet és a történelem találkozik. Büszkén kínáljuk ezt a lenyűgöző, 1410 négyzetméteres parkosított kertben megbújó, 342 m²-es, egyedi stílusú otthont, ami gróf Esterházy József tulajdonát képezte.   Kezdje napját egy sétával a történelmi Tatai vár és Tótópart körül, majd lazítson a tágas, elegáns nappaliban, melynek központjában egy impozáns kandalló áll. Az eredeti fa gerendázat csak tovább emeli a nappali hangulatát. A ház 5 hálószobával, egy hatalmas, modern konyhával és étkezővel várja, hogy otthonának nevezze. Az ingatlant teljes körűen felújítottuk, hogy megőrizzük az eredeti stílust és eleganciát, miközben modern kényelmet és funkcionalitást biztosítunk. Élvezze a kényelmet és a nyugalmat ebben az exkluzív otthonban, ahol minden részletet gondosan átgondoltunk. A szeparált 2 állásos garázs további kényelmet és biztonságot nyújt. Az eddigi eladási ár módosult, most csupán 199 millió forint – egy ritka lehetőség, hogy ebben a kivételes környezetben saját otthonra tegyen szert. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és tegye meg az első lépést álmai otthona felé.   Gacsó Ház Ingatlanközvetítő Kft. INGATLAN  HITEL  BIZTOSÍTÁS Irodáink: 1163 Budapest, Veres Péter út 39. 2440 Százhalombatta,  Erkel Ferenc körút 1. (üzletsor) Hívjon bizalommal: Gacsó István  Szívügyünk az otthonod! Az ingatlanoknak mérete és ára van. Az otthon igazi értéke viszont felbecsülhetetlen - ezért az értékbecsléstől a birtokbaadásig végigkísérünk az ingatlan adásvétel folyamatán, hogy anyagi, jogi és érzelmi biztonságban legyél.  

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1800
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
kocsibeálló
saját parkoló
garázs
kert
csendes
világos
terasz
pince
melléképület
internet
beépített konyhabútor
beépített szekrény
klíma
kandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gacsó István Gacsó Ház Ingatlaniroda és Hitelközpont Az iroda összes hirdetése
+36 20 225 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gacsó István Gacsó Ház Ingatlaniroda és Hitelközpont Az iroda összes hirdetése
+36 20 225 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY