Eladó ház Tata 140 nm
Eladó ház Tata 140 nm
Eladó ház Tata 140 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7904273
Frissítve: 1 hónapja

Tata eladó családi ház 5 szobás: 69,99 millió Ft

69,99 millió Ft
499 929 Ft/m²
140 m²
Alapterület
384 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 228 853 Ft
Második évtől
295 766 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Jó elrendezésű és jó állapotú családi házat keres Tatán? És persze legyen jó helyen is? Ne görgessen tovább, talán éppen megtalálta! FREKVENTÁLT HELYEN LÉVŐ, NAGYON JÓ ELRENDEZÉSŰ CSALÁDI HÁZ TATÁN Központi helyen, mégis a kíváncsi szemek elől rejtve található ez az eladó családi ház Tatán. Az ingatlan két lakószinttel rendelkezik. Elrendezése családok számára ideális. A földszinten egy hatalmas közös élettér található: tágas előszoba, hatalmas egybenyitott nappali és étkező, konyha, fürdőszoba és külön WC. Az emeleten (tetőtér-beépítéses) 4 hálószoba és egy gardrób / tároló lett kialakítva. Az egyik szoba korábban fürdőszoba volt, a vízkiállások megvannak, akár vissza is állítható. A két lakószint egyenként majdnem 70 nm alapterületűek, így a teljes lakótér összesen közel 140 nm-es. A nyílászárók a jelenlegi tulajdonos által cserélve lettek és a ház szigetelést is kapott. A tető jó állapotú. A kémény és a kazán két éve lettek cserélve, így mondhatni újak! Jelentősebb felújítást nem igényel az ingatlan, esetlegesen igény szerint a belső tereket, burkolatokat kell az új tulajdonosnak a maga igényeihez igazítania. A ház alatt egy szuterén szint is található: garázzsal, kazánházzal és tárolóhelyiséggel. A telek élhető méretű, 384 nm-es, teljesen körbekerített. A ingatlan Tatán központi helyen, a Bacsó Béla úton található. Innen minden gyorsan elérhető, akár gyalogosan is, legyen szó a központról vagy a tópartról. Bár hivatalosan a főúthoz tartozik, mégis csendes, a kíváncsi szemek elől rejtett a ház, melyet az útról egy kis utcán közelíthetünk meg. Ez az ingatlan ideális választás többgyermekes családok számára. Több kisebb szoba áll rendelkezésre, így az emeleten mindenkinek lehet saját privát szférája. A fölszinten pedig egy hatalmas, tágas, közös tér lett kialakítva, ahol a család együtt lehet. Jöjjön és nézze meg személyesen is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázskertjó beosztásújó közlekedésűklímaszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Horváth Boglárka független ingatlan-tanácsadó Az iroda összes hirdetése
+36 30 177 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Horváth Boglárka független ingatlan-tanácsadó Az iroda összes hirdetése
+36 30 177 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY