Eladó ház Tata, Újhegyi út 129 nm
Eladó ház Tata, Újhegyi út 129 nm
Eladó ház Tata, Újhegyi út 129 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7972375
Referenciaszám: HZ069675
Frissítve: 20 napja

Tata eladó családi ház 4 szobás: 66 millió Ft

66 millió Ft
511 628 Ft/m²
129 m²
Alapterület
1855 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 191 549 Ft
Második évtől
261 408 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hangulatos, korszerűsített, jó szerkezeti állapotban lévő családi ház, Tata Újhegyi lakórészén!Több felújítási és korszerűsítési munkálaton átesett, kettő külön bejáratú lakrésszel rendelkező, 3 hálószoba + nappalis, összkomfortos, jó műszaki állapotban lévő családi ház, eladó!  Ingatlan jellemzői:- A lakóház 1970-es évek elején épült, hagyományos építési móddal, tégla és terméskő falazattal, 2 szoba, előszoba, étkezős konyha, kamra, közlekedő, fürdő-wc helyiségekkel. A toldaléképületből, 2015-ben egy külön bejárattal rendelkező lakrészt alakítottak ki, konyha-étkező-nappali, 1 szoba, fürdő-wc helyiségekkel. A homlokzat hőszigetelt (5 cm dryvit). Az épületben új központi fűtésrendszer került kialakításra, új gáz-kombi kazánnal. Az utcafronti lakrész cserépkályha, az udvari lakrész, kandalló, pótfűtéssel is rendelkezik.- A lakóház hasznos alapterülete, összesen 129 nm (81 és 48 nm), mindkettő lakórészhez, külön terasz tartozik. Az udvar rendezett, nagyrészt fűvesített, rendezett, minden irányból kerítéssel határolt.  - 2018-2021 között több felújítási és korszerűsítési munkálatot is végeztek: homlokzat szigetelése, homlokzati nyílászárók, gépészet, teljes fűtésrendszer, gázkazán, szaniterek, cseréje. Kb.15 éve, a tetőszerkezet, héjazat részbeni cseréje, födém szigetelése történt meg.- A telek 1.855 nm, rendezett, nagyrészt fűvesített, minden irányból kerítéssel határolt.Amennyiben, felkeltette érdeklődését az ingatlan, illetve kérdései merültek fel, kérem hívjon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Chmelovics Attila Duna House - Tatabánya, Komáromi utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 905 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Chmelovics Attila Duna House - Tatabánya, Komáromi utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 905 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY