Eladó ház Tatabánya, Alsógalla 150 nm
Eladó ház Tatabánya, Alsógalla 150 nm
Eladó ház Tatabánya, Alsógalla 150 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8130693
Referenciaszám: H341348
Feltöltve: 23 napja

Tatabánya eladó családi ház 3+1 fél szobás: 88,9 millió Ft

88,9 millió Ft
592 667 Ft/m²
150 m²
Alapterület
600 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 258 010 Ft
Második évtől
352 109 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A tégla építésű ház az idők során folyamatos bővítésen, újításokon ment keresztül hivatalos úton, tehát építésjogilag rendezett, feltüntetett melléképületekkel rendelkezik, továbbá hivatalos engedélyezési terv készült a medencéhez is. A fedett és fűthető medence külön gépészettel ellátott, melynek helyét a melléképület emeltén alakították ki. Mind szerkezetileg, mind műszakilag jó állapotú az ingatlan. A főépület fűtését gázkazán látja el, lapradiátor hőleadókkal. Nyáron az ingatlan hűtéséről a földszinten illetve a tetőtérben elhelyezett klímák gondoskodnak. A ház 10 cm-es szigetelése pedig biztosítja a kedvezőbb hőmegtartást. A nyílászárók műanyagok, elektromos redőnnyel ellátottak. A tető szerkezetileg jó állapotú, a zsindely héjazat igény szerint javítandó. Az ingatlanba rendelkezésünkre áll a 400V, 3 fázis, továbbá az éjszakai áram. Biztonságunkról kamera és riasztórendszer gondoskodik. Az főépületbe belépve tágas előszobába érkezünk, ahonnan nyílik egy étkező és a konyha a hozzá tartozó kamra helyiséggel. A földszinten található még 2 szoba, nappali, továbbá 1 fürdő, mellékhelyiség melyen 5 éve teljeskörű felújítást végeztek. A tetőtér beépítésre került ahova a folyosóról nyíló lépcsőházból jutunk fel, illetve ugyan innen tudjuk megközelíteni a szuterén szintet. A tetőtérben kialakított lakrészen egy szoba-konyha található és egy kisebb vizesblokk. A házhoz tartozik még egy garázs és egy melléképület, melyben helyet kapott a szolárium, szaunahelyiség és egy dolgozószoba, melynek tetőterében egy nagyobb szoba és a medencéhez tartozó gépészet található. A melléképületben gázkonvektor áll rendelkezésünkre. A medence mellett elszeparáltan egy szalonnasütő és kisebb füves rész biztosítja nyugodt pihenésünket, vagy akár a baráti, családi összejövetelek színterét. A buszmegálló gyalog 5 perc, a bevásárlóközpont pedig 10 perc sétával érhető el. Az M1 autópálya felhajtó 2,5km távolságra található. Amennyiben kérdése van az adott ingatlannak kapcsolatban, keressen bátran!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
garázs
kert
panoráma
bútorozott
hőszigetelt
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pásztor Gyöngyvér Rock Home Tatabánya Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pásztor Gyöngyvér Rock Home Tatabánya Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY