Tatabánya eladó családi ház 5 szobás: 140 millió Ft

Hirdetéskód 7182346
Referenciaszám HZ086151
Frissítve: 11 napja
Eladó ház Tatabánya 150 nm
Eladó ház Tatabánya 150 nm
Eladó ház Tatabánya 150 nm
+36 fotó
140 millió Ft
933 333 Ft/m²
Alapterület
150 m²
Telek
40000 m²
Szobák száma
5 szoba

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 406 316 Ft
Második évtől
554 502 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1753
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
világos
bútorozatlan

ELADÓ LOVAS TANYAA Gerecse lábánál, az Által-ér holtágának partján húzódik ez a közel 40.000 nm-en elterülő jelenleg lovardaként működő birtok.Az ingatlan főépületét alkotja egy  a Fellner Jakab tervei alapján, 1753-ban épült bár azóta többször felujjított,  csonkolt nyeregtetős, Lapatári malom épülete is, melynek északi oldalához egy úgynevezett molnárház kapcsolódik, régi kerékházzal.A  két szintes főépület jelenleg lakóépületként funkcionál, melynek alsó szintjén két lakóegység lett kialakítva. A felső szinten egy vendégtér került kialakításra, mely központjában egy fa tüzelésű cserépkályha növeli a helyiség családias hangulatát.Belmagassága 5 méter, így akár galéria építésére is adott a lehetőség.Az épület fűtéséről, a két cserépkályhákon kívül, radiátoros hőleadással, gázkazán gondoskodik.Több kisebb nagyobb épületet találhatunk a birtokon, az egyik istálló 150 nm-es, 3 boxos lótartásra alkalmas, a tetőtér beépítése is lehetséges,  valamint  7+6 zárt istálló, ezek állapota jó, míg egy 6 boxos zárt istálló ami felújítást igényel, valamint 4 kifutó, 2 lovas pálya, melyből az egyiknek a talaja homok, a másik pedig füves pálya. Ha felkeltette érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal, akár hétvégén is.

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 20 935 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Miru Szilvia
+36 20 935 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.