Eladó ház Tázlár, Központhiz közel 150 nm
Eladó ház Tázlár, Központhiz közel 150 nm
Eladó ház Tázlár, Központhiz közel 150 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7923707
Referenciaszám: M261782
Frissítve: 18 napja

Tázlár eladó családi ház 4 szobás: 33 millió Ft

33 millió Ft
220 000 Ft/m²
150 m²
Alapterület
1071 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 95 774 Ft
Második évtől
130 704 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bács -Kiskun vármegye Tázlár településen eladásra kínálok egy 150 nm-es, kétszintes családi házat. Az ingatlan alsó szintjén megtalálható egy szoba, két konyha melyből az egyik egybe nyílik az étkezővel, egy fürdőszoba, egy garázs, kazánház és több tároló is. Az emeleten két szoba és egy fürdőszoba van. Az eltolt szintnek köszönhetően, félig beépítésre került a padlástér is, ahol két szoba kapott helyet, melyből az egyik teljesen kész, a másik szoba beépítése az új tulajdonos feladata. Nyílászárói fa típusúak, folyamatosan karbantartottak. Fűtéséről vegyes tüzelésű- és gázkazán is gondoskodik radiátoros hőleadással. Az 1990-ben épült ház beton alapra vályog falazattal készült. Az 1071 nm-es telken állatartásra alkalmas ólak és egy konyhakertnek megfelelő fólia is megtalálható. A udvar öntözését kerti csap és fúrt kút is biztosíja. Ez a gyönyörű nagy ház kis ráfordítással tökéletes otthont nyújthat egy új család számára. Vevő ügyfeleinket díjmentes hitel tanácsadással és teljeskörű ügyintézéssel segítjük az ingatlan megvásárlásában, a piaci hiteleknél kedvezményesebb konstrukcióval lepjük meg Önt. Falusi Csok igénybe vehető az ingatlanra, 2024-től akár a CSOK+kombinálásával is! Bővebb információért, részletekért keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
garázs
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hangya Szilvia Kiskőrös Petőfi tér 9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 881 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hangya Szilvia Kiskőrös Petőfi tér 9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 881 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY