Eladó ház Téglás, Fenyves utca 106 nm
Eladó ház Téglás, Fenyves utca 106 nm
Eladó ház Téglás, Fenyves utca 106 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8066467
Frissítve: 20 napja

Téglás eladó családi ház 4 szobás: 58 millió Ft

58 millió Ft
547 170 Ft/m²
106 m²
Alapterület
770 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 168 331 Ft
Második évtől
229 722 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Tégláson 106nm-es családi ház +67 nm garázs pincével, kiváló állapotú, folyamatosan karbantartott. 4 tágas és világos szoba, mely nyugat és déli tájolású. Nagy ablakos étkező-konyha, közlekedő, fürdőszoba, WC és kamra. A fürdőszoba és a WC 5 éve teljes felújításon esett át. Megtörtént a víz és villanyvezeték cseréje, padlófűtéssel. A WC külön helyiségben található kézmosóval. A konyhabútor jó állapotú indukciós főzőlappal és elektromos sütővel felszerelt. Innen nyílik a különálló 4,6 m2 kamra, amely hatalmas segítség lehet a háziasszonyok számára. A konyha-étkezőből közvetlenül megközelíthető egy 55 nm-es kültéri közösségi tér díszburkolattal ellátva, ami ideális helyszíne bármilyen családi rendezvénynek. A konyha-étkezőből lépcsőn keresztül megközelíthető a pince szinten lévő garázs, ahol 2 nagyobb tároló is helyet kapott. A fűtést és a melegvizet nemrég cserélt zárt égésterű gázkazán és új radiátorok biztosítják. Igény esetén a meglévő vegyes tüzelésű kazán is elindítható. A gázkazán folyamatosan karbantartott. A ház jó szigeteléséről műanyag nyílászárók (rovarhálóval ellátva), 10 cm-es homlokzati hőszigetelés és 15cm-es üveggyapottal szigetelt födém gondoskodik. Így a havi gáz átalány csak 13.000 Ft!!! A tetőszerkezet 3 éve esett át felújításon, cserepes lemezzel lett borítva. 3 fázisú áram bekötve (2 x 16 + 10 Amper) A kert 3 részre van jelenleg osztva és számos növény teszi otthonossá, amelynek karbantartását fúrt kútról üzemelő kerti öntözőrendszer segíti. Az ingatlan remek elhelyezkedésű, aszfaltos utcában található. A város központja és a vasútállomás is pár perces sétatávolságra, iskola és óvoda szintén a közelben elérhető. Debrecen és Nyíregyháza is rövid autóúttal és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Ha fontos a nyugodt környezet és a jó levegő akkor jöjjön el és nézze meg a házat. Jó szívvel ajánlom ezt a kiváló állapotú otthont családok számára.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Veres Ica
+36 20 340 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Veres Ica
+36 20 340 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY