Eladó ház Tihany 278 nm
Eladó ház Tihany 278 nm
Eladó ház Tihany 278 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7972000
Referenciaszám: HZ019146
Frissítve: 5 napja

Tihany eladó családi ház 8 szobás: 269,9 millió Ft

269,9 millió Ft
970 863 Ft/m²
278 m²
Alapterület
529 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 783 319 Ft
Második évtől
1 069 000 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
TIHANY CSENDES UTCÁJÁBAN, A BELSŐ-TÓRA PANORÁMÁS HÁROM SZINTES CSALÁDI HÁZ ELADÓ!Megvételre kínálom Tihany belterületén, a 80-as években épült, három szintből álló családi házat. Az alsó szint tihanyi kőből, a felső szintek B30 téglából épültek. A ház összesen 276 négyzetméter alapterületű. Az ingatlan karbantartása folyamatos, felújítása elkezdődött.A családi ház két külön bejárattal rendelkezik, így akár remek választás szálláshely kialakítására, nyaralónak vagy akár több külön, privát állandó lakrész megvalósítására. A szintek között betonfödém található. A két lakrész külön villanyórával rendelkezik.Az ingatlan fűtéséről és meleg víz előállításáról a pár éves Vaillant gázkazán gondoskodik. Kiegészítésként pedig a földszinten található kandalló biztosítja a meleget.Az 529 négyzetméteres telken található még egy kerti tároló, és egy két férőhelyes garázs, amelyet az udvar hátsó részéről, külön bejáraton tudunk megközelíteni. Innen pár lépés a tihanyi Belső -tó.Az épület szerkezetileg jó állapotban van, lakható, energetikailag felújítandó.REMEK LEHETŐSÉG BEFEKTETÉSNEK VAGY SAJÁT OTTHONNAK! AZ INGATLANBAN 3 KÜLÖN LAKÁS KIALAKÍTHATÓ, EZÉRT BEFEKTETÉSNEK IS TÖKÉLETES!BŐVEBB, RÉSZLETESEBB INFORMÁCIÓKÉRT KERESSEN BIZALOMMAL!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Erkély:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mrázik Dalma Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 20 414 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mrázik Dalma Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 20 414 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY