Eladó ház Tiszacsege, Foci pálya 234 nm
Eladó ház Tiszacsege, Foci pálya 234 nm
Eladó ház Tiszacsege, Foci pálya 234 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 6662191
Referenciaszám: M163422
Feltöltve: 8 napja

Tiszacsege eladó családi ház 5 szobás: 16 millió Ft

16 millió Ft
101 911 Ft/m²
234 m²
Alapterület
819 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 46 436 Ft
Második évtől
63 372 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hajdú-Bihar megye, Tiszacsege településen eladó egy 5 szobás családi ház. Polgártól 30 km-re dél-délnyugatra, Tiszafüredtől 30 km-re északkeletre, a Hortobágyi Nemzeti Park északnyugati kapujában található. Az egységes morfológiájú település középpontjában a Tisza-part, Balmazújváros, Egyek felé vezető három út elágazása környékén az egykori egyutcás ófalu található. Beton alapra épült könnyű szerkezetes, kívül fa burkolattal burkolt, tető cseréppel borított. A belső elválasztó falak gipszkartonból készültek. A pince szinten található a kazánház és garázs, a földszinten 2 szoba konyha, fürdő kamra, előszoba. A tetőtérben 3 nagyméretű szoba ,fürdőszoba, Wc, előtér található. Pozitívum hogy a szobák nagy méretűek és külön bejáratúak. Kis felújítással nagyon szép, élhető családi vagy turisztikai célra alkalmas lehet. Minden közmű be van kötve az ingatlanba így összkomfortos, gáz fűtésél rendelkező ingatlan. Az udvar 819 m2 jelenleg elhanyagolt képet mutat. Az ingatlan csendes aszfaltos utcában található, óvoda, buszmegálló, bolt 200 m belül elérhető. Befektetésre is kiválóan alkalmas lehet hiszen a Tisza közelségét jól lehet hasznosítani. A községet rendszeres motoros komp köti össze a Tisza túlpartján lévő Ároktővel. Különlegessége, hogy a komp lapátkerekes, hasonlóan a benki komphoz. A Tisza partján csónakkikötő, halászcsárda, gyermek vízitábor, horgászóhelyek szolgálják a pihenőket, vízi sportolókat. A Debreceni OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és CSOK ,Babaváró ügyintézést kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2005
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balla László Levente Debrecen Miklós utca 5-13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 419 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balla László Levente Debrecen Miklós utca 5-13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 419 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY