Eladó ház Tiszaföldvár 136 nm
Eladó ház Tiszaföldvár 136 nm
Eladó ház Tiszaföldvár 136 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8112480
Referenciaszám: 43672
Feltöltve: 1 hónapja

Tiszaföldvár eladó családi ház 4 szobás: 44,9 millió Ft

44,9 millió Ft
330 147 Ft/m²
136 m²
Alapterület
1274 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 311 Ft
Második évtől
177 837 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A  Martfűi   CasaNetWork ingatlaniroda megvételre kínál Tiszaföldváron egy több generációs családi házat! A családi ház főbb jellemzői: - 1251 m2-es telken helyezkedik el - a ház beton alapon  téglából és vályogból  épült az 1910-es évek elején - a lábazatnál nehéz lemez szigetelés van - a hátsó tégla fal 6 cm-es nikecell szigetelést kapott - a nemesvakolat felvitele is folyamatban van - a tetőfedés anyaga cserepes lemez, amelyet a tulajdonos 2024-ben cserélt le - a teljes csatorna rendszer is új - a víz-és villanyvezeték teljes cseréje megtörtént - a fürdőszoba új ( csempe, burkolatok, szaniterek ) - fűtés hálózat, csövezés is új - étkező, konyha , előtérbe is új burkolat kerül ( folyamatban van) - a nettó alapterület 136 m2, amely a következő helyiségekből áll: előszoba, vendég illemhelyiség, közlekedő, gardrób szoba, egy légterű amerikai konyhás nappali, 2 külön nyíló szoba, kamra ( padlás feljáróval) és egy fürdőszoba illemhelyiséggel együtt - a nyílászárók újak teljes cseréjük megtörtént ( műanyag, hő-és hangszigetelt ) - a falak újra vakoltak, a színét az új tulajdonos kérésére alakítja az eladó - a konyhabútor nincsen benne az árban ( kérésre a tulajdonos befejezi ) - a fűtésről gáz kombi kazán gondoskodik lapradiátorokkal ( még nincsen beépítve -az árban benne van) - a meleg vizet is a gázkazán adja - a klíma helye kiépítve - az udvar rendezett , a kerítést az eladó befejezi körben - a közelben buszmegálló, pékség, gyógyszertár, orvosi rendelő, élelmiszerbolt, Önkormányzat is van - a település gyógyvize híres a hatásáról : reumatikus fájdalmak, nőgyógyászati problémák kezelésére ajánlott - az ingatlan alkalmas hitelre, CS.O.K.-ra ( tehermentes, 1/1-es )  Amennyiben a 155805680 -as azonosító számú Tiszaföldváron lévő  eladó családi ház, vagy bármely kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal! /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./ Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése. CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1900
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fazekas Marianna CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 440 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fazekas Marianna CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 440 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY