Eladó ház Tiszafüred 100 nm
Eladó ház Tiszafüred 100 nm
Eladó ház Tiszafüred 100 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7384776
Referenciaszám: 38564
Feltöltve: 18 napja

Tiszafüred eladó családi ház 4 szobás: 52 millió Ft

52 millió Ft
520 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
653 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 150 917 Ft
Második évtől
205 958 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínál Tiszafüred központjában egy kettő szintes, négy szobás, jó állapotú, tégla építésű családi házat. A tiszafüredi családi ház jellemzői: - telekterület: 653m2 - lakóterület: 100 m2+16 m2 garázs+ 20 m2 erkély+ 30 m2 beépíthető padlástér+pince - építés éve 1984 - fűtése: cirkó kazán, de igény esetén vegyes tüzelésű kazán is beszerelhető, mivel megvan hozzá a kiállás - saját split klíma - fa nyílászárók  - saját garázs - dupla komfortos - a ház Tiszafüred központjában található, így minden elérhető közelségben van - ajánlom nagycsaládosoknak, de az ingatlan elhelyezkedése miatt befektetés szempontjából is jó választás lehet Amennyiben a hirdetésben szereplő családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal! A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek. Irodánk teljeskörű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése. CasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!         

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1984
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Libárdi Géza CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 437 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Libárdi Géza CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 437 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY