Eladó ház Tiszaörs, Belterület 142 nm
Eladó ház Tiszaörs, Belterület 142 nm
Eladó ház Tiszaörs, Belterület 142 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7961510
Referenciaszám: M269254
Frissítve: 18 napja

Tiszaörs eladó családi ház 4 szobás: 24 millió Ft

24 millió Ft
168 303 Ft/m²
142 m²
Alapterület
778 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 69 654 Ft
Második évtől
95 057 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladóvá vált Jász-Nagykun-Szolnok megyében Tiszaörsön egy nagyon jó elrendezésű családi ház. A 142,6 négyzetméter hasznos alapterületű ház tetőtér beépítéses, melyből 86 m2 az alsó szint, a tetőtér 56,7 m2, egy 778 négyzetméteres telken terül el, a falu főutcáján, a 34-es főút mellett. Nagyon praktikus a ház elrendezése, a középen elhelyezkedő nappaliból elérhető minden helyiség. A tetőtérben kialakításra került még egy szoba, amelyet a mostani felújítás nem érintett. Az otthon melegéről egy kondenzációs gázkazán gondoskodik, a hőleadás radiátorokon keresztül történik. Ez a gázkazán állítja elő a meleg vizet is. A két utcafronti szobában padlószőnyeg van, amely parkettára lett leborítva, a hátsó harmadik szobában csupán parketta van. A fürdőszobában járólapon, a wc-ben, a nappaliban és a konyhában PVC-n, a tároló helységekben beton burkolaton járhatunk. A tetőtérbe a nappaliból vezet fel lépcső, ahol PVC és betonburkolat található. A ház beton alapra épült, tégla falazattal, cserép fedéssel 1982-ben. A nyílászárók fából készültek, a bejárati ajtó új műanyag és a beltéri ajtók is ki lettek cserélve. A tetőtér beépíthető, a nappaliból vezet fel lépcső, de ez jelenleg nincs kihasználva. A bejárat előtt egy 13 négyzetméteres terasz található.A főépület mögött van még fedett garázs és egy kisebb tároló. A ház mostani tulajdonosai nemrég kezdték az ingatlan felújítását, melynek keretében kicserélték a teljes villamos hálózatot, új a fűtési rendszer, új szaniterek és burkolatok kerültek felhelyezésre. Még kisebb munkálatok akadnak, de már is beköltözhető az ingatlan. A település 12 km-re délre található Tiszafüredtől, a Tisza-tó fővárosától, 85 km-re Debrecentől. A falu határában van a messzi földön híres Tiszaörsi fürdő, melynek gyógyvize csodákra képes. A településen elérhető közszolgáltatások közül fontos kiemelni, hogy van háziorvos, fogorvos, patika, művelődési ház könyvtárral, üzletek, szabadidő park. A 34-s főút szeli át a települést, így a buszközlekedés is megfelelő minden irányban.- Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem keressen bizalommal a hét bármelyik napján, állok rendelkezésére. Ha az ingatlan megvásárlásához CSOK-ra vagy hitelre van szüksége, vagy el kell adnia jelenlegi ingatlanát, ebben is tudok segíteni.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1982
Energetikai besorolás:
H
villany
gáz
víz
összkomfortos
világos
telefon
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Krisztián Gyomaendrőd Szabadság tér 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 618 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Krisztián Gyomaendrőd Szabadság tér 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 618 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY