Eladó ház Tiszasziget, Temesvári 65 nm
Eladó ház Tiszasziget, Temesvári 65 nm
Eladó ház Tiszasziget, Temesvári 65 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7732731
Referenciaszám: 675300664
Frissítve: 16 napja

Tiszasziget eladó családi ház 2 szobás: 38,5 millió Ft

38,5 millió Ft
592 308 Ft/m²
65 m²
Alapterület
999 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 111 737 Ft
Második évtől
152 488 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ezért érdemes ebbe a szép, rendezett, dinamikusan fejlődő községbe költözni! Az eladó ingatlan  Tiszaszigeten a Temesvári utcában található!  A 999 m2-es telken lévő családi ház  jó állapotú, 65 m2 -es (a terasz felével és a garázs nélkül),  nappali, egy hálószoba, konyha-étkező, fürdőszoba, WC, kamra, garázs és egy fedett tornác  helyiségekkel, teljes közművel. Az épület 2011-ben épült,  thermo-block tégla falazatú. A fűtést gázkonvektorok , a melegvizet villanybojler  biztosítja. A nyílászárók mindegyike fa, hőszigetelt üvegezéssel.    Az ingatlan szépségét a  parasztházakra jellemző gerendás mennyezet és a faragott oszlopokkal ellátott tornác adja.  Az épület bővítésére is van lehetőség, akár hozzáépítéssel, akár a garázs átalakításával alakíthatunk ki további lakószobákat, bővíthetjük a hátsó kert felé terasszal, igényünknek és élethelyzetünknek megfelelően.   A település Szegedtől mindössze 13 km távolságra van , a tömegközlekedés kiváló, a busz  Szegedre 30 percenként jár, a buszmegálló pedig 30 méterre található, de a kerékpár út is végig ki van építve.  A községen belül is minden megtalálható a zavartalan mindennapjainkhoz! Kiváló választás minden korosztály számára!   Ha felkeltettem érdeklődését, ha további információra van szüksége hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
2011
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
komfortos
garázs
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jantó Gabriella Aktív7 Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 338 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jantó Gabriella Aktív7 Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 338 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY