Eladó ház Tóalmás 104 nm
Eladó ház Tóalmás 104 nm
Eladó ház Tóalmás 104 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8132804
Referenciaszám: HZ022149
Frissítve: 19 napja

Tóalmás eladó családi ház 3 szobás: 28 millió Ft

28 millió Ft
269 231 Ft/m²
104 m²
Alapterület
1848 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 81 263 Ft
Második évtől
110 900 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy napfényes, Ytong téglából épült családi ház, telken belül egy önálló kis könnyűszerkezetes házzal, rendkívüli lehetőséget kínálva a zártkerti élet nyugalmára és önellátásra vágyóknak. Ez a kifüggesztéses ingatlan 2018-ban épült, modern megoldásokkal, mint az elektromos fűtés és a klíma, melyek biztosítják a kényelmes lakhatást minden évszakban.A könnyűszerkezetes építési módnak köszönhetően az ingatlan különösen energiahatékony, melyet a modern fűtési megoldások is támogatnak, így a házban a hidegebb hónapokban is kellemes hőmérséklet uralkodik.Az ingatlan leírása során elsőként kiemelném a páratlan elhelyezkedését, amely garantálja a béke és nyugalom légkörét, így tökéletes választás lehet azoknak, akik menekülni szeretnének a város zajától. A zártkerti részen található ingatlan nem csak a pihenést, hanem aktív gazdálkodási tevékenységnek is otthont adhat, köszönhetően a terület önellátásra való alkalmasságának.A fúrt kút jelenléte további előnyt jelent, hiszen így a kert locsolása és a háztartási vízellátás is gazdaságosan megoldható, ami szintén hozzájárul az önellátó életmód lehetőségeihez.Összességében ez az ingatlan nem csak egy lakóhely, hanem egy életforma lehetőségét is kínálja, ahol a természettel harmonikus együttélés, a nyugalom és a szabadság állnak a középpontban. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, válassza az önállóságot és a természet közelségét!Amenniyiben felkeltette érdeklődését, várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2018
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Duna House - Maglód Az iroda összes hirdetése
+36 30 391 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Duna House - Maglód Az iroda összes hirdetése
+36 30 391 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY