Eladó ház Tófű 200 nm
Eladó ház Tófű 200 nm
Eladó ház Tófű 200 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8003061
Feltöltve: 1 hónapja

Tófű eladó családi ház 6 szobás: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
149 500 Ft/m²
200 m²
Alapterület
4529 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 86 777 Ft
Második évtől
118 426 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Már a neve is hívogatóan hangzik, ennek a csodálatos Baranya megyében lévő településnek, ami Bonyhád és Dombóvár között helyezkedik el, a Kelet-Mecsek Tájvédelmi Körzet bejáratánál. Része annak a területnek, amit nemrég az ország egyik legszebb régiójának választottak. Egy csendes, békés kis falu, kiváló lehetőségekkel, hiszen a közeli városok miatt munkahely is akad bőven, de az is jó helyen van, aki helyben kíván gazdálkodni és élvezni akarja a nyugalmat. A település főutcáján levő ház hatalmas telken fekszik, ami saját részre is hasznosítható, de akár művelésre bérbe is adható. A téglából készült, masszív három szintes épület, többféle fűtési rendszerrel is rendelkezik, központi vegyestüzelésű kazán, gázkazán és villany-fűtési lehetőség közül is választhatunk, valamint egy új beszerelésű hűtő-fűtő klímaberendezés is rendelkezésre áll. Ennek alapja az egész házban meglévő három fázis és 2,5 mm-s réz kábellel szerelt villamos hálózat. A tulajdonos házaspár láthatóan gondját viselte szeretett otthonuknak, erről tanúskodnak a szép burkolatok, felújított helyiségek. Az összes nyílászárót hő,- és hangszigetelt korszerű változatra cserélték, a szükséges felújításokat elvégezték. A három szinten található hat szoba, étkező, tárolók lehetőséget kínálnak egy nagy család számára is, a hatalmas garázs, tüzelő tárolók, istálló, szénatároló, egyéb melléképületek pedig egy gazdálkodó, vagy vállalkozó igényeit is kielégítik. Amikor belegondolunk abba, hogy a korábban leírtak létrehozása, ma milyen áron lenne lehetséges, akkor könnyen beláthatjuk, hogy ez az ingatlan most nagyon kedvező áron érhető el és ráadásként olyan csodálatos helyen lehet saját otthonunk, amit Tófűnek hívnak.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Házközponti
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
fűtött garázs
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
étkező
kamra
erkély
terasz
melléképület
műhely

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Bischof Attila
+36 30 869 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Bischof Attila
+36 30 869 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY