Eladó ház Tök 280 nm
Eladó ház Tök 280 nm
Eladó ház Tök 280 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7893743
Referenciaszám: M252890-4500881
Frissítve: 3 napja

Tök eladó családi ház 7 szobás: 110 millió Ft

110 millió Ft
392 857 Ft/m²
280 m²
Alapterület
720 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 319 248 Ft
Második évtől
435 680 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csak az OTP ingatlanpont kínálatból eladó Tökön három családi ház egy telken! Összeköltözők, befektetők! Figyelem! Pest megyében Tökön, rendezett frekventált környéken közel a buszmegállókhoz, de mégis csendes utcában 720 m2-es összközműves sarok telken eladó, egy HÁROM GENERÁCIÓ számára alkalmas CSALÁDI HÁZ! Az ingatlan rengeteg lehetőséget rejt magában, akár összeköltözők, akár befektetők számára. Mivel a telek sarok telek az ingatlanokat teljesen külön lehet választani. A telken három ház található: Egy 114 m2: 3 szoba, fürdő, nappali- konyha-étkező, terasz. 1972-ben épült kisméretű téglából, 40? falazatára 5 cm dryvit szigetelés került, fafödémes, a tető héjazata cserép fedéses, jó állapotú kétszárnyú fa nyílászárói vannak, fűtéséről és meleg víz ellátásáról kombi cirkó gondoskodik. Részben alápincézett, a pincében a vegyes tüzelésű kazánnak a helye megvan és a rendszer is ki van építve kémény is van. 2012-ben a ház részleges felújításon esett át, mely magában foglalja a víz és fűtéshálózat-, a burkolatok-, szaniterek és a konyhabútor cseréjét valamint 2022-ben a ház komplett tetőcserén esett át. A második ház egy 126 m2-es kétszintes családi ház. Földszint: előszoba, nappali- konyha-étkező, kamra, közlekedő, fürdőszoba, mosókonyha, szoba, terasz Emelet: közlekedő, fürdőszoba, 2 szoba. 2005-ben épült 38? porotherm téglából, külső falazatára 5 cm dryvit szigetelés került, betonfödémes, a tető héjazata cserép fedéses, nyílászárói thermo üveges fa nyílászárók, fűtéséről és meleg víz ellátásáról kombi cirkó gondoskodik, valamint a vízteres kandallónak a rendszer és a kiállás ki van építve. A harmadik ház egy 40 m2-es kis házikó, ami egy konyha-étkezőből, egy fürdőszobából, és egy szobából áll. 2005-ben épült 30? porotherm téglából, külső falazatára 5 cm dryvit szigetelés került, fafödémes, a tető héjazata cserép fedéses, nyílászárói több rétegű thermo üveges műanyag nyílászárók, fűtéséről gázkonvektor-, meleg víz ellátásáról villanybojler gondoskodik. Vásárolja meg ezt az ingatlant, legyen az Ön szép OTTHONA! Ebben segítünk INGYENESEN és EXTRAGYORSAN a CSOK és Babaváró gyors intézésével és az OTP bank nyújtotta egyedi kedvezményes hitellel akár 18 munkanap alatt, mely kifejezetten erre az ingatlanra szól. Minden ügyintézés a mi feladatunk, Önnek csak döntenie kell. Segítséget nyújtunk az adásvételi folyamat egészéhez és igény szerint, megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, hogy minden gyorsan és gördülékenyen menjen. Bármikor hívhat, még hétvégén is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2005
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Orvos András Otp Ingatlanpont Fő utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 535 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Orvos András Otp Ingatlanpont Fő utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 535 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY