Eladó ház Tolmács, Szent Lőrinc út 105 nm
Eladó ház Tolmács, Szent Lőrinc út 105 nm
Eladó ház Tolmács, Szent Lőrinc út 105 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8023637
Feltöltve: 1 hónapja

Tolmács eladó családi ház 3 szobás: 39,5 millió Ft

39,5 millió Ft
376 190 Ft/m²
105 m²
Alapterület
1486 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 114 639 Ft
Második évtől
156 449 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tolmács kedvelt utcájában, kellemes, természetközeli környezetben eladó egy 1486 négyzetméteres, rendezett telken fekvő, tágas terekkel rendelkező családi ház, fedett terasszal, garázzsal és boltíves borospincével. Az elrendezése nagyon kényelmes, hasznos alapterülete 105 négyzetméter, található benne három különnyíló szoba, közlekedő, egy tágas étkező és konyha, egy spájz padlásfeljáróval, egy kényelmes méretű fürdőszoba és egy jól hasznosítható előszoba előtte fedett bejáróval. A kellemes és tágas, 21.4 négyzetméteres fedett terasz tökéletesen alkalmas családi és baráti összejövetelek rendezésére és a szabadtéri kikapcsolódás helyszínéül a nap minden szakában. A folyamatosan karbantartott ingatlan téglából épült, a tető cserép fedéssel ellátott. Fűtéséről gázcirkó és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, a hőleadók radiátorok. A melegvíz-ellátást villanybojler biztosítja. Redőnnyel felszerelt fa nyílászárókkal rendelkezik. A tágas, ápolt telken helyett kapott egy 15.2 négyzetméteres garázs, valamint egy 4.9 négyzetméteres kazánház. A kert gondozása egy bő vízű ásott kút jóvoltából könnyen megoldott. A telek méretének köszönhetően kényelmes életteret biztosít akár egy nagyobb család számára is a szabadtéri kikapcsolódáshoz, és még így is lehetőség nyílik gazdálkodásra, akár állattartásra is. Az ingatlan per-, teher- és igénymentes. Vételár: 39.500.000 Ft. A vonzó környezetben fekvő település a Börzsöny délkeleti lankáin fekszik, a Jenői-patak mentén, Rétságtól nyugatra. Budapesttől 54 kilométerre, azaz 1 órás autóútra található, a 2-es számú főút irányából közelíthető meg. A közlekedés jól megoldott, közvetlen buszjárat Budapest, Vác, Rétság és Balassagyarmat irányába. A faluban bolt, posta, óvoda, általános iskola megtalálhatóak. A Rétsági Ipari Park 5 percen belül elérhető autóval és tömegközlekedéssel, ahol folyamatos a munkaerő felvétel. A település a falusi turizmus ideális helyszíne. A kirándulók számára nagyon vonzó a Börzsöny közelsége. A Csóványos-kilátó, a Remete-barlang, és a Julianus-kilátó izgalmas úticél a nehezebb túrákat kedvelőknek, családi programnak Királyrét, a Gyadai-tanösvény, és a Seholsziget élménypark a tökéletes helyszín Tolmács környékén. Fürdésre vágyóknak a szomszéd településen található a Bánki-tó, mely meseszép, de könnyen elérhető a Duna-part is, Verőcén felújított szabadstrand várja a fürdőzőket. A horgászat kedvelőinek is tökéletes választás a környék, közel van a festői szépségű Jenői-tó, mely a horgászok nagy kedvence. Szintén remek és könnyen elérhető program a hajózás is, A Mahart kiránduló és szárnyashajó járatai elérhetőek Vácon, Nagymaroson és Zebegényben is. Vízi túrákhoz kajak és kenu bérlésre is van lehetőség, szervezett túrák keretén belül pedig a sárkányhajózás is kipróbálható.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Erkély:
21 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
kert
jó beosztású
csendes
világos
étkező
kamra
terasz
pince
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamás Erdősi RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 385 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamás Erdősi RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 385 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY