Eladó ház Töltéstava 105 nm
Eladó ház Töltéstava 105 nm
Eladó ház Töltéstava 105 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7960197
Referenciaszám: H340112
Frissítve: 11 napja

Töltéstava eladó családi ház 3 szobás: 66,5 millió Ft

66,5 millió Ft
633 333 Ft/m²
105 m²
Alapterület
1221 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 193 000 Ft
Második évtől
263 388 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Keresed az álmaid otthonát, ahol a családodnak minden kényelmet és biztonságot biztosíthatsz? Akkor ne hagyd ki ezt az ingatlant, amit most eladásra kínálunk! Ez a kiváló állapotban lévő, használt lakóingatlan Győr-Moson-Sopron megyében, Töltéstaván található. Az ingatlan alapterülete 105 négyzetméter, míg a telek mérete 1221 négyzetméter. A házban megtalálható egy nappali, két szoba, konyha, kamra, előtér, szélfogó, fürdőszoba és egy külön mellékhelyiség. Az ingatlan csendes zsákutcában található! Az otthon melegéről gáz cirkó kazán gondoskodik, radiátoros hőleadással, továbbá egy cserépkályha. A bútorokról megegyezés szerint gondoskodunk, így azonnal beköltözhetsz az új otthonodba. Az ingatlan csendes környéken található, ahol a kert is rendkívül szépen rendezett. A környék biztonságos és csendes, így ideális választás családosoknak. A közlekedés sem jelent problémát, hiszen az ingatlan közelében több buszmegálló is található, így könnyedén eljuthatsz a város bármely pontjára. Az autóval közlekedőknek pedig remek lehetőséget nyújt az udvari beálló. Ha szeretnél többet megtudni erről az ingatlanról, vagy érdeklődnél a vásárlási lehetőségekről, akkor bizalommal keress minket! Segítünk minden kérdésedben, hogy megtaláld az álmaid otthonát! Teljes körű ügyintézés: - Ügyvéd - Biztosítás - Hiteltanácsadás - Generálkivitelezés - Teljeskörű ingatlanfelújítás - CSOK, babváró, áfa visszaigénylés - állunk rendelkezésére!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2004
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
saját parkoló
garázs
panoráma
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balogh János B&B Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balogh János B&B Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY