Eladó ház Tordas, Szabadság út 63 nm
Eladó ház Tordas, Szabadság út 63 nm
Eladó ház Tordas, Szabadság út 63 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7597436
Referenciaszám: HZ076659
Feltöltve: 9 napja

Tordas eladó családi ház 2 szobás: 31,5 millió Ft

31,5 millió Ft
494 816 Ft/m²
63 m²
Alapterület
1028 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 91 421 Ft
Második évtől
124 763 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapesttől 30 km.-re az M7-es lehajtójától nem messze Fejér megyében, a Martonvásári járásban TORDASON annak is a KÖZPONTJÁBAN - de mégis csendes helyen - eladó egy  ERŐSEN és MINDEN szempontból (esztétikailag + műszakilag is !!!) TELJES körűen FELÚJÍTANDÓ, vagy részlegesen akár még TELJESEN is elbontandó és ezt követően majd újjá építendő, az 1800-as évek végén (akkor még vályogból, de megfelelő alappal !!!) épült TORNÁCOS, így korhűnek is számító 2 szobás családi ház, mely egy 1028 nm.-es összközműves (téglalap alakú) telken egy szép helyezkedik el !A település kíváló lokációval és lakóközösséggel bír, ezért az szinte tökéletesnek is mondható.A közelben pár perces kényelmes sétára található az óvoda, iskola, orvosi rendelő, Polgármesteri Hivatal és a buszmegálló is. A településen és a szomszédos Martonvásáron is egyaránt, igen magas színvonalú művészeti oktatás is folyik. Továbbá Martonvásár közelségéből adódóan, az infrastruktúrális és egyéb szempontok szerinti ellátottság is (szinte már) szupernak mondhatóHa szeretné/k az ingatlant személyesen (is) megtekinteni, vagy csak további kérdések merülnének fel azzal kapcsolatosan, kérem (nyugodtan) hívjanak és én megadok minden szükséges plusz információt !!! Illetve a lehető 'leghamarabbi' időn belül - egy oda történő bejárás keretében - bemutatom azt Önnek/Önöknek !!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1880
Erkély:
18 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Menyhárt Zsolt Duna House - Rózsadomb - Nyitás alatt Az iroda összes hirdetése
+36 20 417 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Menyhárt Zsolt Duna House - Rózsadomb - Nyitás alatt Az iroda összes hirdetése
+36 20 417 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY