Eladó ház Törökbálint 190 nm
Eladó ház Törökbálint 190 nm
Eladó ház Törökbálint 190 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7767123
Referenciaszám: HZ048611
Frissítve: 20 napja

Törökbálint eladó családi ház 5 szobás: 165 millió Ft

165 millió Ft
868 421 Ft/m²
190 m²
Alapterület
1121 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 478 872 Ft
Második évtől
653 520 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kuriózum Törökbálinton! Provence –i hangulatú, egy szintes családi ház 1121 nm-es sík telken!3 gyermekes család értékesítené hőn szeretett otthonát vidékre költözés miatt. A 2017-ben épült ingatlan nappali 4+ hálós, dupla komfortos, tágas előszobája már belépéskor jó érzéssel tölti el az ideérkezőket. Az egy légterű nappali-konyha-étkező a család központi élettere, ahol hűvösebb napokon, a fatüzelésű kályhában pattogó tűz látványa varázslatos atmoszférát kölcsönöz a helynek.Tavasztól őszig, a ház déli frontjának teljes szélességében húzódó 45 nm-es terasza kap főszerepet. A napellenző alatt a szülők kényelmesen pihenhetnek, miközben a gyermekeik birtokukba veszik a gyümölcsfákkal, játszóeszközökkel tűzdelt, csodálatos kertet.A kertben mindennek megvan a helye. A fűtéshez használható farakások szépen sorakoznak az arra kijelölt helyen, fedett tárolót találunk a kerékpároknak, babakocsinak, de a 9 nm-es, zárható faház is sok mindent elrejt. A kert nagy része füvesített, körbe évelő növényekkel, kis konyhakerttel, a fúrt kútból pedig könnyen megy a locsolás.Jól átgondolt, praktikus térszervezés jellemzi a házat, mely a gyerekek legnagyobb örömére belül körbejárható, némelyik szobája összenyitható, de a szülői háló szeparált, gardróbbal kibővített. Szeretné, ha a munkahelye egy lépésre lenne lakóhelyétől? A családi ház kert felöli jobb sarkában található, egy külön bejárattal is rendelkező, saját vízórával, fűtéssel, WC-kézmosóval ellátott helyiség, ami jelenleg kozmetikaként működik. Ez a 15 nm-es üzlethelyiség a 145 nm-es lakótérből is megközelíthető.A ház alatt egy 15 nm-es pince is megbújik, mely kiváló tárolásra, borok hűtésére, de mosókonyhának is ideális. Jelenleg a háztartási helyiség a lakótérben található. A tetőtér beépítésével további négyzetméterek jerhetők.A fűtést elektromos norvég panel adja az egész házban, melyet kiegészítenek a hűtő-fűtő klímák, illetve a fatüzelésű kályha. Napelem és hőszivattyús rendszer könnyen kiépíthető. A ház jó szigetelésének, a 3 rétegű nyílászáróknak köszönhetően a rezsi nagyon kedvező, a villanyszámla átalánydíja havi 70 EFt, az üzlethelyiség működésével együtt, a vízfogyasztás 5 főnél nem több mint havi 10 EFt.A parkolás 2-3 autónak telken belül megoldott, elektromos kapun keresztül.A biztonságért megerősített biztonsági ajtók, valamint applikációról elérhető riasztó-, kamera rendszer felel. A közlekedés kiváló nemcsak autóval, de tömegközlekedéssel is, buszmegálló, vonatállomás néhány percen belül elérhető.Egy különleges hangulatú, természetközeli anyagokkal berendezett, nagyon jól élhető, tágas terekkel rendelkező, újszerű családi ház várja új lakóit, ahol jó élni, ahova jó hazamenni!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2017
Erkély:
45 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Buday Tímea Duna House - Eleven Center (Rétköz utca) Az iroda összes hirdetése
+36 30 815 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Buday Tímea Duna House - Eleven Center (Rétköz utca) Az iroda összes hirdetése
+36 30 815 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY