Eladó ház Tótszerdahely, Zrínyi Miklós utca 34 120 nm
Eladó ház Tótszerdahely, Zrínyi Miklós utca 34 120 nm
Eladó ház Tótszerdahely, Zrínyi Miklós utca 34 120 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7589076
Frissítve: 1 éve

Tótszerdahely eladó családi ház 3 szobás: 28,9 millió Ft

28,9 millió Ft
240 833 Ft/m²
120 m²
Alapterület
2505 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 83 875 Ft
Második évtől
114 465 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Felújított Családi Ház Nagykanizsától 20 km-re eladó! Tótszerdahelyen 120 nm alapterületű tágas családi ház, a település csendes utcájában várja új gazdáját. Az ingatlan felújítása során modern, minőségi anyagokat használtunk fel, így teljesen új burkolatot kapott, új műanyag nyílászárók lettek beépítve. A tető új lécezést kapott, hibátlan állapotban van. A házban 2 tágas, világos hálószoba, amerikai stílusú konyha, nappali-étkező, fürdőszoba, előszoba, terasz található. Az ingatlan teljes közművel rendelkezik, fűtésről gázcirkó kazán, valamint hűtőfűtő klimák gondoskodnak. Az 2505 nm-es telek kitűnő lehetőség gazdálkodásra, növénytermesztésre, melyhez egy nagy pajta, mely 110 nm nagyságú és további tagas melléképületek is jó szolgálatot tehetnek. A településen bolt, iskola, óvoda, orvosi rendelő stb megtalálható. A falusi Csok igénybe vehető a vásárlás során. Tótszerdahely Nagykanizsától délnyugatra, közvetlenül a horvát határ mellet, a Zalai dombság területén fekszik. A falutól 1 km-re folyik a Mura folyó, amely egyben a határvonal Magyarország és Horvátország között. A település gazdag tavakban, bányatavak, horgásztavak, összesen 7 tó öleli, része a Mura-menti Tájvédelmi Körzetnek. A folyó félszáz halfajtájából 13 védett, kitűnő élőhelye az árterület a vidráknak, hódoknak. Ha felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal! Komoly érdeklődő esetén a meghirdetett ár alkuképes!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
amerikai konyha
étkező
gardrób
terasz
pince
melléképület
műhely
kábeltévé
internet
bútorozott
alacsony közös költség
klíma
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 213 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 213 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY