Eladó ház Tótszerdahely 100 nm
Eladó ház Tótszerdahely 100 nm
Eladó ház Tótszerdahely 100 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8048297
Referenciaszám: H482653
Frissítve: 21 napja

Tótszerdahely eladó családi ház 3 szobás: 18 millió Ft

18 millió Ft
180 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
1858 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 52 241 Ft
Második évtől
71 293 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tótszerdahely Nagykanizsától délnyugatra, közvetlenül a horvát határ mellet található. A falutól 1 km-re folyik a Mura folyó, amely egyben a határvonal Magyarország és Horvátország között. A község a Zalai dombság lankás, dombos területein fekszik. A település csendes, nyugodt utcájában kínálok megvételre családi házat. Az 1975- ben téglából épült egyszintes ház 100 nm alapterülettel rendelkezik. Elosztása - közlekedő,nappali, 3 szoba ,amerikai konyha-étkező,spájz, fürdőszoba, pince. Közművek bevezetve, az otthon melegét központi fűtés és fatüzelésű kazán biztosítja. A kertben állattartásra alkalmas melléképületek találhatók. Az 1858 nm-es telek kitűnő lehetőség gazdálkodásra , növénytermesztésre. A településen bolt, iskola, óvoda, orvosi rendelő stb megtalálható. A falusi CSOK igénybe vehető a vásárlás során. A község a Mura partján fekszik, többségében horvát nemzetiségűek lakják. A település gazdag tavakban, bányatavak, horgásztavak, összesen 7 tó öleli, része a Mura-menti Tájvédelmi Körzetnek. A folyó félszáz halfajtájából 13 védett, kitűnő élőhelye az árterület a vidráknak, hódoknak. Turisztikai lehetőségek: emelőhálós halászat, csónak és rafting túrák, horgászat. Ha felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tollasné Horváth Éva Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tollasné Horváth Éva Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY