Eladó ház Újhartyán 60 nm
Eladó ház Újhartyán 60 nm
Eladó ház Újhartyán 60 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7971909
Referenciaszám: HZ039528
Frissítve: 17 napja

Újhartyán eladó családi ház 2 szobás: 33,9 millió Ft

33,9 millió Ft
565 000 Ft/m²
60 m²
Alapterület
1079 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 98 386 Ft
Második évtől
134 269 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Újhartyánon eladó egy 60 nm-es, 2 szobás családi ház 1079 nm-es telekkel!A családi ház beton alapra épült, vert falazattal, cserép fedéssel. Kialakításra került 2 szoba, konyha-étkező, kamra, előszoba és fürdőszoba. A fűtés gázkonvektorokkal történik, de a szobában található egy fa tüzeléses kályha is. Az udvarban van egy nyári konyha, mely alatt pince található és egy garázs. Az ingatlanba minden közmű bevezetésre került és a kert öntözését fúrt kút biztosítja.A családi ház egy kis felújítás után meghitt otthona lehet egy kedves családnak. A közelben bölcsőde, iskola, buszmegálló, bevásárlási lehetőség található. Amennyiben megtetszett Önnek ez a lehetőség, kérem, keressen a megadott telefonszámon!Újhartyán Budapesttől mindössze 20 percre, az M5-ös autópálya mellett található. A környék egyik legszebb kis városa, ahol rendezett környezet, színvonalas német nemzetiségű iskola, bölcsőde, óvoda található. Fél óránként, rendszeres buszjárat indul a Népligetbe.Díjmentes Hitel Centrumunk bank semleges tanácsadással, államilag támogatott kamatozású hitelkonstrukciókkal és CSOK teljes körű ügyintézéssel áll rendelkezésükre térítésmentesen!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1962
Erkély:
2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gergelyné Duhaj Erika Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 30 486 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gergelyné Duhaj Erika Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 30 486 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY