Eladó ház Újhartyán 68 nm
Eladó ház Újhartyán 68 nm
Eladó ház Újhartyán 68 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8070537
Referenciaszám: HZ092651
Frissítve: 16 napja

Újhartyán eladó családi ház 3 szobás: 23 millió Ft

23 millió Ft
335 766 Ft/m²
68 m²
Alapterület
1281 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 66 752 Ft
Második évtől
91 097 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Újhartyánon, Budapesttől csak 20 percre eladó egy 68,5 nm-es, 3 szobás családi ház!A ház beton alapon, vert falazattal, cserép fedéssel készült. A fűtése konvektorokkal történik, a meleg vízellátás villanybojler biztosítja. Kialakításra került 3 szoba, fürdőszoba, konyha, pince, tároló. Az udvaron található egy garázs és melléképület.Az 1281 nm-es körbe kerített telek gazdálkodásra alkalmas. A növények öntözése fúrt kútról történik. Az ingatlanba minden közmű be van vezetve.A családi ház egy kis korszerűsítés után meghitt otthona lehet egy kedves családnak.Az ingatlan tehermentes, akár azonnal költözhető!Amennyiben megtetszett Önnek ez a lehetőség, kérem, keressen a megadott telefonszámon! Újhartyán Budapesttől mindössze 20 percre, az M5-ös autópálya mellett található. A környék egyik legszebb kis városa, ahol rendezett környezet, színvonalas német nemzetiségű iskola, bölcsőde, óvoda található. Fél óránként rendszeres buszjárat indul a Népligetbe.Díjmentes hitel ügyintézéssel, bank semleges tanácsadással, államilag támogatott kamatozású hitelkonstrukciókkal és CSOK plusz teljes körű ügyintézéssel áll rendelkezésükre térítésmentesen!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gergelyné Duhaj Erika Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 30 486 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gergelyné Duhaj Erika Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 30 486 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY