Eladó ház Újszász 90 nm
Eladó ház Újszász 90 nm
Eladó ház Újszász 90 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7905516
Referenciaszám: M260229-4509723
Frissítve: 5 napja

Újszász eladó családi ház 3 szobás: 17,9 millió Ft

17,9 millió Ft
198 889 Ft/m²
90 m²
Alapterület
1508 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 51 950 Ft
Második évtől
70 897 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Jász-Nagykun- Szolnok vármegye Újszász kisvárosban megvételre kínálunk a vasútállomás közeli kocka házat. A ház 90 nm, tartozik hozzá 3 szoba, nappali, konyha, fürdő, kamra. Az ingatlan átlagos állapotban van, összkomfortos, konvektoros fűtéssel rendelkezik. Nincs felújítva, de festés után költözhető. Tető és a kőporozás nagyon jó, vályog falazattal , terméskő lábazattal épült . Eredeti, szép akácparketta van legtöbb helyiségben. A nyílászárók eredetiek, de jó állapotban vannak, a redőnyök is jók. A konyha a melléképületben található. Az udvar és kert nagy , tele gyümölcsfával, szőlővel. Kocsibeállási lehetőség biztosított. A település infrastruktúrája nagyon jó, a 4-es és 32-es főút között helyezkedik el, Szolnok és Budapest vasúton és közúton gyorsan megközelíthető. Szociális és közigazgatási intézmények segítik a helyi és kistérségi lakosság mindennapi életét. Hitelre és CSOK-ra alkalmas/ a 2023.12.31. érvényes feltételekkel. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióit ajánljuk, többek közt babaváró hitel , amely ilyen célra történő felhasználásával tud segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Az adás-vétel lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1500
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Győri Csabáné Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 998 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Győri Csabáné Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 998 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY