Eladó ház Ukk 81 nm
Eladó ház Ukk 81 nm
Eladó ház Ukk 81 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8086790
Frissítve: 14 napja

Ukk eladó családi ház 2+1 fél szobás: 31,68 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
31,28 millió Ft
386 171 Ft/m²
80 000 EUR
987,65 EUR/m²
81 m²
Alapterület
1651 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma
Veszprém vármegyében, a Balatontól ~35 km-re, Ukkon kiváló állapotú családi ház eladó! Az ingatlan teljes körű, igényes felújításon esett át 2019-től. Két szinten, összesen ~81,4 m2 hasznos alapterülettel rendelkezik, a telek mérete 1651 m2. A lakóház remek helyiség elosztású, a termetes ablakoknak köszönhetően napfényes. Fa és műanyag nyílászárók is megtalálhatóak az otthonban, melyek szúnyoghálóval, redőnnyel ellátottak. Az épület szigetelt, az emeleten légkondicionáló berendezés üzemel. A földszint alapterülete 49,2 m2. Az amerikai konyhás nappaliból egy elsőrendű, tömör fából készült csigalépcső vezet fel az emeletre, melyet a tulajdonos külföldről szerzett be és szakemberek állítottak a helyére. A földszinten helyet kapott még egy szoba és egy külön helyiség, ahol az elektromos kazán és a vízmelegítő található, itt van lehetőség vizesblokk kialakítására. Az emelet nettó 48,2 m2 alapterületű, melyből ~32,2 m2 a hasznos alapterület. A lépcsőn felérve az előtér/közlekedőből külön nyílik a két szoba és a fürdőszoba. Az udvar rendezett, mobilgarázs nyújt fedezéket a gépjárművek részére. A kert gondozott, kút, nagy részében termő gyümölcsös található. A községet érinti a 84-es számú főút, melyen Sümeg ~10 km-en, a Balaton ~30 percen belül elérhető. A település környéke látnivalókban, kirándulóhelyekben, fürdőzési lehetőségekben bővelkedik. A tulajdoni viszonyok rendezettek! Az alaprajz ismertető jellegű! Ár: 80.000. Euró. A vételár euróban fizetendő. Igény esetén a szomszéd 80 m2-es családi ház is megvásárolható, amely felújítandó állapotú, telek területe 2219m2. Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan hívjon, tekintse meg, tegyen árajánlatot!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
amerikai konyha
klíma
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Norbert Tapolca Batsányi utca 1 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 424 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Norbert Tapolca Batsányi utca 1 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 424 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY