Eladó ház Üröm 240 nm
Eladó ház Üröm 240 nm
Eladó ház Üröm 240 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7730143
Referenciaszám: 360021102-73
Frissítve: 18 napja

Üröm eladó családi ház 5 szobás: 119 millió Ft

119 millió Ft
495 833 Ft/m²
240 m²
Alapterület
898 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 345 368 Ft
Második évtől
471 326 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó jó állapotú CSALÁDI HÁZ, ÜRÖM legtisztább levegőjű részén Eladó Ürömön, természetközeli helyen egy jó állapotú, 2000-ben épült, egyedi kialakítású nappali+ 4 szobás, 240 m2-es családi ház, mely 898 m2-es ősfás telken áll. A házhoz saját parkosított kert tartozik, melyet egy kis kerti tó tesz még hangulatosabbá. Az egész napos rohanás után a teraszon üldögélve a jó levegőn feltöltődhet. A Családi Ingatlan kínálatában lévő Ürömi családi ház főbb jellemzői: - a ház belső kétszintes - az alsó szinten: étkező, konyha, nappali, társalkodó, szoba, előszoba, fürdőszoba + toalett - emeleti szinten: fürdőszoba, toalette, szoba, melyből az egyik teljesen külön belső feljárón is megközelíthető - panorámás erkélyek - fűtését gázcirkó biztosítja radiátoros hőleadással - a ház patináját erősíti 2 csodálatos cserépkályha és 1 kandalló - belső perlites hőszigetelés - fa nyílászárók - 20nm pince, ásott kút és 2gépkocsibeálló - hátsó kerti épületbe áram kivezetve - azonnal költözhető, tehermentes - zsákutcában, aszfaltos úton közelíthető meg - két külső és belső bejárata alkalmassá teszi két generáció összeköltözésére is A Családi Ingatlan kínálatában lévő előnyei: - gyönyörű zöld környezet - azonnali költözés További ingatlanokért látogasson el weboldalunkra!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
garázs
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Weston Gyöngyi Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 393 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Weston Gyöngyi Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 393 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY