Eladó ház Üröm, Mészégető u 184 nm
Eladó ház Üröm, Mészégető u 184 nm
Eladó ház Üröm, Mészégető u 184 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7896425
Frissítve: 5 hónapja

Üröm eladó családi ház 5 szobás: 179,9 millió Ft

179,9 millió Ft
977 717 Ft/m²
184 m²
Alapterület
620 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 522 116 Ft
Második évtől
712 535 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó 3 szintes önálló családi ház Ürömön, a Panorámaliget lakópark mellett. A ház 620m2-es telken fekszik, 184m2-es alapterületen. 2002-ben épült, de 2017-ben teljes felújításon ment keresztül. Földszinten nappali, étkező, konyha, 3 hálószoba, gardrobe, fürdőszoba, emeleten további 2 szoba, fürdőszobával került kialakításra. A ház alatt több helyiséges pince van. Az épület különleges íves kialakításában nagy hangsúlyt fektettek a napfény természetes felhasználására, amely hozzájárul a villanyszámla alacsony szinten tartásában. A nappaliban kandalló is van, ami nem csak fűtésben, de látványban is segít a hideg téli estéken. Az ingatlan nagyon jól frekventált. Budapest alig 10-15 perc alatt elérhető, két útvonalon is. Bevásárlási lehetőség, óvoda, iskola, orvosi (gyermek, felnőtt), fogorvosi, gyógyszertári elérhetőség, tömegközlekedés (busz, vonat), valamint kirándulási lehetőség (erdő) is mindössze pár percnyi gyalog távolságra van. A kert rendezett, automata locsolórendszer biztosítja a növények ápolását. A háznak két terasza van. A földszinten a nappaliból nyíik egy 28 m2es fedett terasz, itt motoros árnyékoló került beépítésre. Az emeleten 36,5 m2-es terasz került kialakításra, amely mindkét emeleti szobából, illetve a folyosóról is megközelíthető. Gyönyörű kilátása van a Pilisre, valamint a szemközti lakóparkra, mellette lévő erdőre. Beépített riasztórendszerrel van ellátva a ház, illetve elektromos garázsajtó és - kapu segíti a kényelmet. A ház alatt lévő pincébe a nappaliból és a kertből egyaránt le lehet jutni.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2002
Terasz:
64,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
komfortos
összkomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
fűtött garázs
garázs
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
konditerem
amerikai konyha
étkező
gardrób
terasz
pince
kábeltévé
internet
telefon
beépített konyhabútor
gépesített
vízórás
hőszigetelt
riasztó
kaputelefon
kandalló
parkettás
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 312 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 312 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY