Eladó ház Uszód, Központhoz közel 70 nm
Eladó ház Uszód, Központhoz közel 70 nm
Eladó ház Uszód, Központhoz közel 70 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7967651
Referenciaszám: M269517
Frissítve: 16 napja

Uszód eladó családi ház 2 szobás: 22,5 millió Ft

22,5 millió Ft
321 429 Ft/m²
70 m²
Alapterület
1336 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 65 301 Ft
Második évtől
89 116 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bács-Kiskun vármegye, Uszód központjában 70 m2-es családi ház eladó. A vegyes falazatú ingatlanban 2 szoba, étkező, hosszú folyósó, melynek az egyik végén a zuhanyzós fürdőszoba, a másik végén a wc található , mely egyben mosókonyhaként is funkcionál. A konyha a folyósón kapott helyet, de a tágas étkezőben is kényelmesen és praktikusan elférne. Az épület hátsó részében található kamra kis átalakítással szobává alakítható. Az otthon melegét az étkezőben elhelyezett kandalló vagy hűtő-fűtő klíma biztosítja. A vastag falaknak és az elrendezésnek köszönhetően könnyen felfűthető a ház. 2023-ban teljes tetőcsere történt az ingatlanon. Az elektromoshálózat és a vízvezetékek is újak. Az 1336 m2-es telken állattartásra alkalmas ólak is vannak és konyhakert kialakítására is van lehetőség. A ház hátsó része alatt pince található. Uszód Kalocsától 10 km-re fekszik, autóval 10 percre. A 974 fős településen óvoda, iskola, idősek otthona, egészségház is működik. Fontosnak tartják a népi hagyományok őrzését, ezért gyakran rendeznek kultúrális programokat a faluban. Ingatlanközvetítés és hitelmegoldások egy helyen, az OTP Bank szakmai hátterével, gyorsított és ingyenes ügyintézéssel! További információért és megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortos
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Somlyai Mónika Kiskőrös Petőfi tér 9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 398 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Somlyai Mónika Kiskőrös Petőfi tér 9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 398 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY