Eladó ház Vác, Alsóváros 55 nm
Eladó ház Vác, Alsóváros 55 nm
Eladó ház Vác, Alsóváros 55 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8015913
Referenciaszám: 13127_bhv
Frissítve: 1 napja

Vác eladó családi ház 2 szobás: 36,3 millió Ft

36,3 millió Ft
660 000 Ft/m²
55 m²
Alapterület
165 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 105 352 Ft
Második évtől
143 774 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó ház Vácon! Vác Dunaparthoz közeleső, átmenő forgalomtól mentes utcában eladóvá vált egy két lakásos családi ház közös udvarában elhelyezkedő, részben felújítandó állapotú, 55 m2-es ház. Az ingatlanhoz 2 külön bejáratú szoba, konyha, fürdőszoba, WC, pince és két nyitott tároló is tartozik. A lakótér az udvarról két bejáraton át is megközelíthető, így – közös fürdőszoba használattal - akár több generáció együttélését is biztosíthatja. Az ingatlan telekterülete 165,5 m2, mely kerítéssel és kertkapuval elválasztott a szomszéd területétől. A telek és a lakóterület megosztásáról használati megállapodás is készült. A melegvizet villanybojler, a fűtést pedig hordozható cserépkályhák biztosítják. A városrész megközelíthetősége kiváló, környezete kellemes, családiházas. A belváros kb. 10 perc sétával, a Duna-part pedig 5 perc alatt megközelíthető. A környék ellátottsága kiváló: óvodák, iskola, fogorvosi rendelő, buszmegállók, bolt, dohánybolt, bevásárlóközpontok a közelben találhatók. Az ingatlan akár hétvégén is megtekinthető, előre egyeztetett időpontban. Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt a vásárlásban: - Ingyenes hiteltanácsadás - Földhivatali ügyintézés - Jogi háttér biztosítása - Energetikai tanúsítvány elkészítése Köszönjük, hogy minket választ!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
G
villany
víz
csatorna
komfortos
jó közlekedésű

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Moys-Szabó Tünde Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 620 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Moys-Szabó Tünde Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 620 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY