Vác eladó családi ház 5 szobás: 64,9 millió Ft

Hirdetéskód 7800825
Referenciaszám U0045135
Frissítve: 1 napja
Eladó ház Vác, Gombás 90 nm
Eladó ház Vác, Gombás 90 nm
Eladó ház Vác, Gombás 90 nm
+11 fotó
64,9 millió Ft
721 111 Ft/m²
Alapterület
90 m²
Telek
3000 m²
Szobák száma
5 szoba

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 188 356 Ft
Második évtől
257 051 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
víz

Túl soknak érzi a modern világ zaját? Elszigetelődne a természet gyógyító ölére? Gazdálkodni szeretne és tartalmas élményeket a gyerekeinek? MEGTALÁLTA! Vác Gombás részén, hatalmas telken az erdő közepén kiviteleződik egy CSALÁDI HÁZ, mely pont olyan Tulajdonost keres, aki ebben gondolkodik! Zöldbe burkolózva, madárcsicsergés és mókusnesz ölelte buja erdőben, ahol a szomszédban vaddisznók és őzek élnek, a legnagyobb csend és nyugalom övezte telken várja új Családját egy br.100m2-es családi ház. Az épület könnyűszerkezetes technológiával épül, FÖLDSZINTES elrendezésű, amerikai konyhás nappali + 4 hálószobás, 2 fürdőszobás kialakítású GARÁZZSAL. Elektromos kazánról működő radiátoros fűtéssel, 20cmes hőszigeteléssel, masszív födészigeteléssel ellátva, thermoüveges műanyagtokos nyílászárókkal. Jelenleg már 70%-os a készültség, a burkolatok, szaniterek VÁLASZTHATÓAK! Tetőtér beépítésben is lehet gondolkodni amennyiben további élettér nyerése szükséges. A hatalmas kert alkalmas állattartásra, gazdálkodásra, konyhakerti és őstermelői tevékenységet szolgálni. Jöjjön el, tekintse meg ha meghitt és unikális Otthont keres, ha szerelmese a természetnek és elbújna kicsi a világ zajától!

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Cseriné Bakos Anikó
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.