Eladó ház Vác 151 nm
Eladó ház Vác 151 nm
Eladó ház Vác 151 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7505823
Referenciaszám: 360041013-1076
Frissítve: 9 napja

Vác eladó családi ház 4 szobás: 92 millió Ft

92 millió Ft
609 272 Ft/m²
151 m²
Alapterület
1012 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 300 821 Ft
Második évtől
388 776 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zöldövezetre Vágyó Családoknak Vácon Vác örök panorámás utcájában eladó egy épülő, penthouse jellegű 151 nm-es, dupla teraszos, 4 szobás, megújuló energiás családi ház, 1012 nm-es telken, jelenlegi készültségi állapotában. Gyönyörű Pilis-Naszály-Budai hegyekre néző KÖRPANORÁMA, jó levegő, kertvárosi-, de természet közeli zöld övezet! Egy meglévő épület teljes átépítésével a szerkezet- hivatalos engedély tervek (építész-épületgépész, villamossági) alapján- kialakításra került. A ház energetikailag zöld otthonként tervezett, 30-as Porotherm OKOS (passzívházas) téglából és 15 cm-es EPS hőszigetelő rendszerrel épül. Hőszivattyús padlófűtésre és meleg víz előállításra van tervezve. A szigetelés teljes körű, különös tekintettel a hő hidakra, páralecsapódásra. 3X32A bővített villanyóra, a víz- villanyvezeték és szigetelés, nyílászárók beépítve. Az építkezés minden fázisa bemutatható fotók alapján. A ház befejezése (burkolások, fűtés, szaniterek beszerelése, falfelületek vakolása, festése, eco emésztő) az új tulajdonosra vár Esztétikus, tágas térérzetet és a panorámás kitekintést az EXTRA méretű penthouse teraszok és a hőszigetelt panorámás nyílászárók biztosítják. A földszinti félig fedett terasz 30 nm-es, a penthouse tetőterasz 70 nm-es, az ablakok mindegyike zöld felületre néz. Beosztása: 1.Pinceszint: ingatlan részben alápincézett. Egy garázs (16,4 nm) és 2 tároló (19 nm) van a pinceszinten. A lakószint a földszinten és a tetőtérben van az alábbi beosztás szerint: 2.A földszinten helyezkedik el a 43 nm-es amerikai konyhás nappali óriási üvegfalas kialakítással, extra kilátással. A 30 nm-es részben fedett terasz a konyhából és a nappaliból is megközelíthető 3.Eltolt szinten van a szülői háló (16,5 nm) egy fürdőszobával (7,7 nm) és gardróbbal (5,3 nm). 4.Emeleti szinten egy panorámás közlekedőről léphetünk a két hálószobába (11,7/13 nm), fürdőszobába (3,3 nm) és a tetőteraszra. A 360 fokos körpanorámás tetőteraszról (70nm) nemcsak a környező hegyekben gyönyörködhetünk, hanem a budai hegyeket, Lágymányosi hidat és a budapesti tűzi játékot is megcsodálhatjuk. A beépíthetőség megengedi, 2 db felszíni autóbeálló kialakítását. Az ingatlanhoz a zöldövezeti fekvése ellenére, majdnem végig aszfaltos út -, néhány méteren (kb 100 m) zúzott köves, stabil út vezet. A buszmegálló kb 15 percre van, mellyel Vác barokk belvárosa, a Duna part, a vasútállomás pár perc alatt megközelíthető, autóval mindez 5 perc. Budapest 24 perc alatt megközelíthető az emeletes zónázókkal, és az óránkénti buszjárattal. Autóval az M2-esen 25 perc a főváros. Vác főpályaudvaránál két P+R parkoló van. Vác az agglomeráció egyik legvonzóbb városa helyi vagy közeli munkahellyel, jó infrastruktúrával, kulturális-, sportélettel, természeti szépségével. Aki zöldövezetre, jó levegőre, nyugalomra is vágyik egy extra családi házban, megtalálta Otthonát! Meglévő lakását segítünk eladni. Ingyenes értékbecsléssel, hitel tanácsadással, egyedi hitel konstrukciókkal várjuk érdeklődőinket.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortosgarázspanorámaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kis Ágota Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 265 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kis Ágota Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 265 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY