Eladó ház Vác, Téglaház út 89 nm
Eladó ház Vác, Téglaház út 89 nm
Eladó ház Vác, Téglaház út 89 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7650548
Referenciaszám: 49-2298
Feltöltve: 9 napja

Vác eladó családi ház 3 szobás: 98,9 millió Ft

98,9 millió Ft
1 111 236 Ft/m²
89 m²
Alapterület
217 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 287 033 Ft
Második évtől
391 716 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Családi ház megújuló energiával! Megvételre kínálok, egy zárt lakóparkban lévő, 89 m2-es családi házat, és a hozzá tartozó kizárólagos használatú 216,8 m2 telekrészt. Mellette megépült egy 20 m2 elektromos kapuval szerelt garázs, valamint egy 8m2 tároló helyiség, méretre gyártott polcokkal berendezve. A ház 2020-ban épült, mely - statikailag megfelelően-, vasalt lemezalappal és talajnedvesség elleni szigeteléssel készült. Külső teherhordó falazatokat Beton EPAG betonfalazókból építették. A válaszfalak mindenhol 12,5 cm-esek és hangszigeteltek. Félnyeregtető szerkezete Bramac cserépfedést kapott. Hőszigetelés tekintetében a talajon fekvő padlóban 20 cm EPS hőszigetelés, a határoló falakon 25 cm-es szigetelés. a tetőszerkezetben pedig 30cm cellulóz hőszigetelés került beépítésre. A fűtés és a meleg víz ellátásról, levegő-vizes LG hőszivattyú gondoskodik a hőleadás padlón keresztül történik. Szellőztetése, egyedi hő visszanyerős lakásszellőztető berendezéssel megoldott. Energiatakarékos, költséghatékony a jövőben is biztos, és környezetkímélő. Nyílászárók műanyag profilszerkezetűek, 3 rétegű argonüvegezéssel. Az ablakok elektromos redőnnyel és szúnyoghálóval szereltek. Földszinten nyitott nappali- konyha-étkező, közlekedő és egy különálló toalett, az emeleten 2 külön nyíló szoba, közlekedő és egy fürdőszoba került kialakításra , az egyik hálószobából nyílik még egy 31 nm-es emeleti terasz. A nappaliból megközelíthető fedett terasz, és a növényekkel beültetett kert, lehetőséget nyújt a pihenésre. A szobákban laminált parketta, a többi helyiségek burkolatai kerámia illetve gres lapból készültek. A szaniterek nagy része prémium minőségű WELLIS termékcsaládból származik. A beépített konyhai gépek WHIRLPOOL illetve BOSCH gyártmányúak. A kertben automata öntözőrendszer került kiépítésre. Az egész házat minőségi anyaghasználat, átgondolt tervezés és kivitelezés jellemzi. Az épület energetikai besorolása A+. A kivitelezési tervet a telek adottságaihoz igazították, de a jelenlegi tulajdonosa a műszaki tartalommal együtt saját igényei alapján módosította. Ajánlom azoknak az érdeklődőnek, akik olyan otthont keresnek, ami gyakorlatilag készen várja, és nem igényel anyagi ráfordítást. Az ingatlanról készült képkockák pontosan tükrözik a leírtakat. Irányár: 98,9 millió Ft.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Padlófűtés
Építés éve:
2020
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
víz
csatorna
félkomfortos
garázs
amerikai konyha
kamra
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vajda Lívia Balla Ingatlan - Vác és környéke Az iroda összes hirdetése
+36 30 820 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vajda Lívia Balla Ingatlan - Vác és környéke Az iroda összes hirdetése
+36 30 820 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY