Eladó ház Vác, Tabán utca 200 nm
Eladó ház Vác, Tabán utca 200 nm
Eladó ház Vác, Tabán utca 200 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7954156
Feltöltve: 3 hónapja

Vác eladó családi ház 6+1 fél szobás: 179 millió Ft

179 millió Ft
895 000 Ft/m²
200 m²
Alapterület
222 m²
Telek
6+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 519 504 Ft
Második évtől
708 970 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pazar panoráma, különleges Duna közeli lehetőség! Vác belváros, Tabán városrészében várja önt ez a több generációnak is ideális lakhatást nyújtó, mediterrán hangulatú ingatlan. A régi időket idéző, belvárosi kövezett udvar és a hatalmas dunai panorámás terasz teszi egyedivé ezt a tripla komfortos, három, esetleg négy lakrészből álló önálló családi házat. Kihasználható, tágas terek, külön nyíló saját lakrészek nagycsaládosoknak vagy többgeneráció együttköltözésekor is praktikus megoldás. Rövid vagy hosszú távú bérbeadásra, üzleti vállalkozásra, a munka lakhely közeli megoldására is ideális (pl: magánrendelő, ügyvédi- vagy könyvelőiroda). Fűtése gáz cirkó, a meleg víz villannyal megoldott. 2007-ben teljeskörű felújítás történt, mely magában foglalta a nyílászárók és a fűtés rendszer, vezetékek cseréjét is. Friss dunai levegő, a kikapcsolódási lehetőségek széles tárháza várja, mindössze pár lépésre otthonától: evezés, vízparti séták, bicikli út, gyermek játszóterek. A közelben, iskolák, óvodák, éttermek, a városközpont minden kényelmi szolgáltatása elérhető. A háznak saját garázsa van. Ha Duna-parti családi rezidencia az álma, ne hagyja ki ezt a nem mindennapi lehetőséget! Megtekinthető előre egyeztetett időpontban, akár hétvégén is. Irányár: 179.000.000 Ft.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
garázs
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
kamra
gardrób
erkély
terasz
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamás Erdősi RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 385 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamás Erdősi RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 385 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY