Eladó ház Vácduka 79 nm
Eladó ház Vácduka 79 nm
Eladó ház Vácduka 79 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7913363
Referenciaszám: 13023_bhv
Frissítve: 12 napja

Vácduka eladó családi ház 2+1 fél szobás: 59 millió Ft

59 millió Ft
746 835 Ft/m²
79 m²
Alapterület
1200 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 171 233 Ft
Második évtől
233 683 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Azonnal költözhető, felújított családi házat kínálunk eladásra Vácduka főútján. Kiváló lehetőség kínálkozik azok számára, akik rendezett, folyamatosan fejlődő falusi környezetben, megfelelő infrastruktúrával ellátott helyen keresik új otthonukat. A ház a 70-es években épült téglából. A felújítás során a tetőszerkezetet megerősítették, betoncserép fedést kapott az épület. A falazatot 35 cm tégla és 8 cm Hungarocell hőszigetelés alkotja, jelenleg vakolt állapotban van, így abszolút a saját igényeknek megfelelően alakítható az egyedi külső megjelenés. A ház 844 m2-es telken helyezkedik el. Az udvaron nagy zöldfelületben gyönyörködhetünk, amelyet néhány bokor és gyümölcsfa tarkít csupán. A saját igényeknek megfelelően akár zöldséges kert, tároló, gyermekjátszótér, grill, medence is kialakítható, valóban csak a fantázia szab határt. A szilárd burkolatú udvarrészen a kerítésen belül is lehetséges a parkolás. Külön kiskapun keresztül jutunk el az 5 m2-es fedett terasszal védett bejárathoz. A felújítás során minden nyílászárót kicseréltek, 3 rétegű műanyag, redőnyös hőszigetelt ablakok és hőszigetelt ajtó került beszerelésre. A ház alatt egy 35 m2-es pincét találunk. Innen tudjuk üzemeltetni a vegyes tüzelésű kazánt, mint másodlagos fűtési módot. Az ingatlanban gázkazánnal is fűthetünk, helyiségenként régi típusú radiátorok biztosítják a meleget. A melegvíz előállítása is gázkazánnal történik. A villanyvezetékek cseréje, korszerűsítése pár éve megtörtént. A házba belépve hosszú, világos folyosóról jutunk el a különböző terekbe. A kőburkolatok régebbi típusúak, korszerűsítésük az új tulajdonos igényei szerint megtörténhet. A belső elrendezés a falak elmozgatásával módosítható. Jelenleg frissen festett, hófehér felületeket alakítottak ki, mely még fényesebbé teszi a helyiségeket. A ház két nagy, utcafronti szobával rendelkezik, az egyikben laminált padló, a másikban padlószőnyeg burkolattal. Az udvar felőli oldalon van egy 10 m2-es szoba, mely magas ablakával különleges hatást kelt. Beljebb kamra, étkező és konyhasarok található. Az ingatlan alkalmas CSOK igénybevételére, ezzel támogatás és illetékmentesség is elérhető a vásárlásnál. A környéken pár perc sétával elérhető bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, buszmegálló, bolt. Kitűnő ajánlat azok számára, akik kertes házban, nyugodt, zöld környezetben képzelik el életüket, de fontos nekik a jó lokáció is, hiszen Vác 10 perc, Budapest 25 perc alatt elérhető az M2 úton. Irányár: 62 M Ft. Amiben még segíteni tudunk: - ha a vásárláshoz még el kell adnia ingatlanát, - energetikai tanúsítvány készítése 72 órán belül, - ingyenes hitelügyintézés, - jogi háttér, - földhivatali ügyintézés, - ajánlatok küldése e-mailben országos adatbázisból. Fenti szolgáltatások nem csak szerződött ügyfeleink számára elérhetőek! Köszönjük ha minket választ!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
jó közlekedésű
világos
étkező
kamra
terasz
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rózsa Andrea Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 207 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rózsa Andrea Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 207 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY