Eladó ház Vámosszabadi 150 nm
Eladó ház Vámosszabadi 150 nm
Eladó ház Vámosszabadi 150 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7968228
Frissítve: 21 napja

Vámosszabadi eladó családi ház 5 szobás: 78,9 millió Ft

78,9 millió Ft
526 000 Ft/m²
150 m²
Alapterület
665 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 228 988 Ft
Második évtől
312 501 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Győr mellett lévő településre szeretnél költözni és egy élhető életterű családi házat keresel, ahol akár minden családtagnak lehet egy külön szobája? Mindezt megbízható, számtalan referenciákkal rendelkező kivitelezővel szeretnéd megvalósítani? Akkor most ez neked szól. Vámosszabadin eladásra kínálok 665 nm-es telekkel rendelkező, 149 nm-es 5 szobás, EGYSZINTES (itt nem kell folyton a lépcsőn le-fel szaladgálni) napfényes családi házat, amihez 11+9 nm-es terasz (két terasza is van) és 17 nm garázs is épül, így az autód is biztonságban, meleg helyen lehet. Ennél az otthonnál már két fürdőszoba (tusolóval és káddal) is épül, hogy mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt. A hatalmas konyha és étkező pedig remek lehetőséget nyújt a családi összejövetelekre vagy a baráti beszélgetésekhez. Az ár szerkezetkész és fűtéskész tartalommal is kérhető vagy akár kulcsrakész befejezéssel. Itt nem kell kompromisszumokat kötnöd, mindent a saját ízlésed szerint tudsz kialakítani! A szerkezetkész műszaki tartalom főbb paraméterei: Ár: 78.9M Ft -Porotherm 30N+F neo Rapid főfalak -15 cm vastag AT-H80 EPS polisztirol hőszigetelés -5 légkamrás színes műanyag nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel - Beton cserépfedés, kiegészítő alu bádog elemekkel A fűtéskész befejezés műszaki tartalmának főbb paraméterei: Ár: 93,9 M Ft Porotherm 30N+F neo Rapid főfalak -15 cm vastag AT-H80 EPS polisztirol hőszigetelés -- Beton cserépfedés, kiegészítő alu bádog elemekkel -5 légkamrás színes műanyag nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel -Elekromos redőny előkészítés beépített vakolható tokos hőszigetelt redőnyszekrénnyel -Padló fűtés -Hőszivattyú -Riasztó előkészítés Gyere és vágj bele, segítek, hogy minden kérdésedre választ kapjál, keress bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Terasz:
20 m²
Energetikai besorolás:
B
villany
víz
csatorna
duplakomfortos
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
étkező
kamra
gardrób
terasz
kábeltévé
internet
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
AGORA Mérnökiroda -NKVingatlan AGORA Mérnökiroda -NKVingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 338 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
AGORA Mérnökiroda -NKVingatlan AGORA Mérnökiroda -NKVingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 338 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY