Eladó ház Vasalja 90 nm
Eladó ház Vasalja 90 nm
Eladó ház Vasalja 90 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7948757
Referenciaszám: H478897
Frissítve: 16 napja

Vasalja eladó családi ház 4 szobás: 15,9 millió Ft

15,9 millió Ft
176 667 Ft/m²
90 m²
Alapterület
1107 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 46 146 Ft
Második évtől
62 976 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó közvetlenül az osztrák határ mellett Vasalja településen belterületi, vegyes falazatú, 4 szobás felújítandó bruttó ca. 90 nm családi ház. Az ingatlan végénél kis patak csörgedezik. Településen csatorna nincsen. Fűtése jelenleg fa kályha, villanyhálózat bevezetve. Az ingatlant két utcáról is meglehet közelíteni. A házhoz egy nyitott veranda került hozzáépítesre. Felújítás-bővítés-korszerűsítés esetén 30 % beépíthető. Az 1107 nm-es karbantartott udvaron állatartásra, fatárolásra, de akár műhely- vagy garázs kialakításra alkalmas melléképületek találhatóak, jellegzetes építészeti stílusban, melyek jó állapotban vannak, őrzik a múlt építési stílusait. A ház melletti kút a leendő kiskert öntözését segítheti. Az ingatlan felújításra vár, melyet később nem csak lakhatás céljából, hanem akár falusi turizmus keretein belül vendégfogadás, albérletkiadás céljára is lehet hasznosítani befektetési céllal. Csendes környék, rendezett szomszédokkal, jó lakóközösséggel. Megtalálható a faluban a mindennapi élethez szükséges bolt, orvosi rendelő, posta, autószerelő műhely. Vasalja Körmendtől 5 km-re nyugatra, a Pinka patak partján található. Legjelentősebb építészeti emléke a Pinkaszentkirályi templom. Természeti értéke a Pinkától keletre elterülö több hektáros lápos kis erdőség, melyet a Mindszenti-patak szeli át. A környéken egyedülállóan ezen a környéken megtalálhatóak a tavaszi tőzike, csillagvirág és kisebb kolóniákban fészkelő szürkegém. Vasaljáról Ausztriába a 4 km- re lévő Pinkamindszenti határátkelőhelyen és az M80-as gyorsforgalmi úton Rábafűzesen keresztül tudunk átmenni. Ajánlom az ingatlant akik csendre, nyugalomra és vidéki életre vágynak, itt biztosan megtalálják mindezeket.! Ingázók számára Ausztriába kijárni tökéletes választás lehet. Vasalja településen Falusi Csok igényelhető.! Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, megtekintésre keressen telefonon vagy emailen,! Őszy Andrea Otthon Centrum Körmend. Tel:+36704543678, email:oszy.andrea@oc.hu Szolgáltatásaink körében szakszerű tanácsadással, bank-semleges hitel-ügyintézéssel és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget.!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1950
Terasz:
22,4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Őszy Andrea Otthon Centrum - Körmend Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Őszy Andrea Otthon Centrum - Körmend Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY