Eladó ház Vaspör 122 nm
Eladó ház Vaspör 122 nm
Eladó ház Vaspör 122 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7755395
Referenciaszám: HZ060125
Frissítve: 16 napja

Vaspör eladó családi ház 4 szobás: 30 millió Ft

30 millió Ft
245 902 Ft/m²
122 m²
Alapterület
988 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 87 068 Ft
Második évtől
118 822 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Őrsèg kapujában, Zala és Vas vármegye határában, Vaspör településen eladó egy 4szobás családiház.A község bár Zala megyéhez tartozik, de a Vasi-Hegyhát tájegység részét képezi. A település Zalaegerszegtől 19km, Szombathelytől 40km fekszik. A településen óvoda, orvosi rendelő, kultúrház és könyvtár is üzemel.Az 1989-ben épült 2 szintes, 122m2-es ingatlan egy 988m2 saroktelken helyezkedik el. Környezetében rendezett lakóingatlanok.Az épület tetőszerkezetét 1995-ben újjáépítették (Bramac tetőcserép), szigetelték (12cm ásványgyapot) és egyúttal beépítésre is került a tetőtér, melynek alapterülete 60m2. Itt helyet kapott egy étkezős konyha és két nagyobb szoba. Ezen a szinten is van fürdőszoba-Wc. Akár egy külön lakrészként is funkcionálhat.Az ingatlanban a gázon kívül minden közmű megtalálható, fűtését vegyes-tüzelésű kazán biztosítja és van egy kandalló is az alsó szinten. A melléképületek a ház folytatásaként épültek meg, ahol műhely és garázs lett kialakítva. Az ingatlan adottságait tekintve megfelel egy nagyobb családnak is akár, de a falusi turizmus keretein belül szálláshely szolgáltatásra is kiválóan alkalmas.Vaspör szerepel a Falusi Csok településlistában, így az erre jogosultak igénybe vehetik ezt a támogatást a felújítás érdekében.Személyes megtekintés miatt keressen elérhetőségeimen.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1989
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Halasi-Horváth Linda Duna House - Zalaegerszeg, Ady Endre utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 639 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Halasi-Horváth Linda Duna House - Zalaegerszeg, Ady Endre utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 639 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY