Eladó ház Veresegyház, Salamon utca 160 nm
Eladó ház Veresegyház, Salamon utca 160 nm
Eladó ház Veresegyház, Salamon utca 160 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7312346
Referenciaszám: 97-59
Feltöltve: 16 napja

Veresegyház eladó családi ház 4 szobás: 119,9 millió Ft

119,9 millió Ft
749 375 Ft/m²
160 m²
Alapterület
500 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 347 980 Ft
Második évtől
474 891 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Veresegyház egyik legnyugodtabb részén eladó egy 2 lakásos társasház emeleti lakása. A lakás emeleti szintje 130 nm, a tetőtér pedig további 30 nm. A lakásba belépve egy előtért követően egy óriási amerikai konyhás nappali található, innen nyílik a 3 külön bejáratú hálószoba, 2 fürdőszoba( az egyik kádas, a másik tusolós), egy háztartási helység(itt található a központi porszívó egysége), illetve szintén a nappaliból nyílik a konyharész is. A nappaliban található egy csigalépcső, amin keresztül feljutunk a tetőtérre. Az ingatlant teljes felújításon esett át, ami a következőket tartalmazza: - Teljesen új, erős áramú hálózat került kialakításra és teljesen új gyenge áramú hálózat is. - A teljes lakásban padló fűtés lett kialakítva, ami termosztáttal vezérelhető, így minden szobában olyan hőfokot állíthatunk be amilyet csak szeretnénk, hisz külön egység lett beépítve. A fűtés vezérlése egy központi egységen keresztül is vezérelhető, amire wifi-n keresztül telefonról is rá lehet csatlakozni és a távolból állítani. - Az ingatlanban központi porszívó egység lett beépítve, így elég a falon lévő csatlakozóhoz csatlakoztatni a porszívó csövét és már porszívózhatunk is. :) - Teljesen új 3 rétegű nyílászárók kerültek beépítésre. A tetőtéri ablakok kivételével az ablakok és teraszajtók elektromos redőnnyel lettek felszerelve. - A teljes vízhálózat és csatorna rendszer újjá lett építve. - Riasztó rendszer ajtó nyitás érzékelővel és belső mozgásérzékelővel, kültéri szirénával. - Kaputelefon amin keresztül gombbal nyitható a kiskapu. - A tető teljesen új hőfóliát kapott és antracit színű Bramac thermo protector cserepet. - A külső szigetelés 15 cm vastag dryvit-tal lett szigetelve. Az emeleti lakáshoz tartozik még egy közel 500 nm-es kert. Az utcáról a kiskapun kívül egy 4,5 méteres elektromos kapun juthatunk be, ahol 100 nm térkő biztosít parkolási lehetőséget az autók számára. Természetesen teljesen külön mérőórák (víz,gáz,áram) tartozik a felső és az alsó lakáshoz. Amennyiben érdekli az ingatlan vagy kérdése van az ingatlannal kapcsolatban keressen nyugodtan telefonon. Az ingatlan vegyesfinanszírozással is megvásárolható.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Padlófűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
komfort nélküli
amerikai konyha
kamra
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Heisz Brigitta Balla Ingatlan - Pomáz és környéke Az iroda összes hirdetése
+36 70 682 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Heisz Brigitta Balla Ingatlan - Pomáz és környéke Az iroda összes hirdetése
+36 70 682 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY