Eladó ház Verpelét 906 nm
Eladó ház Verpelét 906 nm
Eladó ház Verpelét 906 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7515772
Frissítve: 1 éve

Verpelét eladó családi ház 2+1 fél szobás: 28,9 millió Ft

28,9 millió Ft
31 898 Ft/m²
906 m²
Alapterület
915 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 83 875 Ft
Második évtől
114 465 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Verpelét csendes utcájában eladó, fiatalosan felújított, 90,6 m2-es, 2+félszobás belsőleg felújított, karbantartott, összkomfortos családi ház 915 m2-es telken. A lakóház korszerű, műanyag nyílászárókat kapott, a burkolatok (a félszoba és a kamra kivételével) újak, a fürdőszoba és a konyha is teljes felújításon esett át. A ház 1970-es években téglából épült cserépfedéssel, teljesen alápincézett. Fűtésről a pincében elhelyezett gázcirkó kazán gondoskodik, de a vegyes tüzelésű kazán is használható. A több helyiségből álló pince a teljes ház alatt meghúzódik. Mivel a lakóépületből és az udvarról is megközelíthető, használata rossz idő esetén is kényelmes. A melléképületben kapott helyet a szerelőaknás garázs. A kertben jelenleg egy diófa áll, ezért a hasznosítása nagyon sokoldalú lehet. Irodánk, teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez és ingyenes pénzügyi tanácsadással, kedvezményes hitelekkel (Babaváró, CSOK, falusi CSOK, államilag támogatott hitel, stb) segítjük vásárlását.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
kert
jó beosztású
csendes
világos
amerikai konyha
pince
melléképület
műhely
kábeltévé
internet
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Árvai Mártonné
+36 30 958 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Árvai Mártonné
+36 30 958 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY