Eladó ház Verpelét 148 nm
Eladó ház Verpelét 148 nm
Eladó ház Verpelét 148 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8048316
Referenciaszám: H481803
Frissítve: 20 napja

Verpelét eladó családi ház 8 szobás: 52 millió Ft

52 millió Ft
351 351 Ft/m²
148 m²
Alapterület
800 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 150 917 Ft
Második évtől
205 958 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csodálatos Két Generációs Otthon Verpelét Szívében! Álmodozott már egy olyan otthonról, ahol az egész család kényelmesen elfér, miközben mégis megőrizheti a privát tereket? Most itt a lehetőség! A Verpelét szívében található két generációssá alakítható családi ház várja Önt és szeretteit. Főbb jellemzők: Két Külön Lakrész: Az ingatlan két teljesen elkülöníthető lakrésszel rendelkezik, így ideális megoldást kínál két generáció számára vagy akár befektetőknek is. A tetőtér beépíthető. Szálláshellyé is alakítható. Kényelmes Kialakítás: Mindkét lakrész tágas és kényelmes, saját konyhával, fürdőszobával, nappalival és hálószobákkal rendelkezik. Hangulatos Kert: A házhoz tartozó gondozott kert tökéletes hely a kikapcsolódásra és a családi összejövetelekre, növénytermesztésre és állattartásra is alkalmas. Kiváló Elhelyezkedés: A Verpelét központjában található ingatlan közel van az összes fontos létesítményhez, mégis csendes környéken van. Egerszalók autóval 15 percen belül megközelíthető. Ne maradjon le erről a fantasztikus lehetőségről! Hívjon minket még ma, hogy megszerezhesse ezt a lenyűgöző két generációs otthont Verpelét egyik legkedveltebb részén!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1986
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szentandrássy Szilvia Fruzsina Otthon Centrum - XIII. kerület - Béke Residence Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szentandrássy Szilvia Fruzsina Otthon Centrum - XIII. kerület - Béke Residence Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY