Eladó ház Veszprém 96 nm
Eladó ház Veszprém 96 nm
Eladó ház Veszprém 96 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8009332
Referenciaszám: 43304
Frissítve: 16 napja

Veszprém eladó családi ház 4 szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
832 292 Ft/m²
96 m²
Alapterület
609 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 231 890 Ft
Második évtől
316 462 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A CasaNetWork  irodája eladásra kínálja a 2252-es számú, családi házát Veszprémben - A belváros közelsége szinte karnyújtásnyira van   - A családi ház  jó állapotú, két részből áll, egy 86 m2 és egy 30 négyzetméteres házrészből. - Az épület a 60-as években épült, kádár kocka elrendezéssel. - A házhoz tartozó telken egy autóbeálló és egy közel 50 négyzetméteres műhely található. Az ingatlan sok lehetőséget rejt magában - Az nagyobb ház tégla építéssel,14 centiméteres hőszigeteléssel épült melyben modern műanyag nyílászárók és modern biztonsági bejárati ajtóval van felszerelve. - Részben alápincézett, beton födém, jó állapotú tetővel rendelkezik - A házhoz a 2000-es évek elején építettek hozzá egy közel 30 m2 külön házrészt, melynek alsó szintjén helyezkedik el egy amerikai konyhás nappali, fürdő wc és az emeleten pedig két kényelmes szoba került kialakításra. - Az ingatlan fűtése cirkó gázkazán egy pár éves szinte új vegyes tüzelésű, nagy teljesítményű kazánnal kombinálva. Ideális választás minden korosztálynak! Ha a város olyan részén szeretne élni egy házban ami csendes, nyugodt akkor megtalálta a leendő ingatlanát! Amennyiben a 2252-es számú a CasaNetWork által hirdetett családi ház vagy bármely a kínálatunkban található építési telek felkeltette az érdeklődését, írjon vagy hívjon a megadott telefonszámon! Csók Sándor (sandor.csok@casanetwork.hu) +36 20 232 0315 Irodánk az ingatlan vásárlással összefüggő teljes körű ügyvédi, illetve díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. CasaNetWork -  A civilizált ingatlanértékesítés artériája!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csók Sándor CasaNetWork Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 20 232 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csók Sándor CasaNetWork Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 20 232 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY