Eladó ház Veszprémfajsz 96 nm
Eladó ház Veszprémfajsz 96 nm
Eladó ház Veszprémfajsz 96 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8130890
Referenciaszám: HZ073193
Feltöltve: 24 napja

Veszprémfajsz eladó családi ház 3 szobás: 74,7 millió Ft

74,7 millió Ft
778 125 Ft/m²
96 m²
Alapterület
1708 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 216 798 Ft
Második évtől
295 866 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ CSALÁDI HÁZ VESZPRÉMFAJSZONVeszprémtől 10 km-re, Veszprémfajszon keresi új tulajdonosát ez a 96 m2 hasznos alapterületű lakóház.Az eredeti épület '92-ben nagy mértékű átalakításon esett át. Az ingatlan a jelenlegi étkező méretével bővítve lett, illetve a tető megemelésével plusz tereket nyertek. A tetőtér így igény szerint bármikor beépíthető, az ablakok már erre felkészülve lettek kialakítva.A ház földszintjén 2 különnyíló szoba, konyha, kamra és étkező, tágas nappali és külön fürdő-wc kapott helyet. Az étkezőből 17,5 m2-es térkövezett terasz nyílik. A ház fűtéséről jelenleg vegyes tüzelésű kazán és új radiátorok gondoskodnak, de kihasználva a meglévő 6 kW-os napelem rendszert, akár elektromos fűtés is (hűtő-fűtő klíma, norvég panel) megfontolandó lehet. Az ingatlanba a gáz is bevezetésre került, így igény szerint gázkazán is bármikor felszerelhető. Az ingatlan az elmúlt években új nyílászárókat, 10 cm-es szigetelést, redőnyt és szúnyoghálókat is kapott.A lakóház mögötti melléképületek garázsnak, hobbi célokra vagy tárolásra is kiválóan alkalmasak. Az 1700 m2-es telek lehetőséget nyújt pihenésre és kertészkedésre egyaránt.Bővebb információért és megtekintésért keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1930
Erkély:
17,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bakondi Brigitta Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 30 403 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bakondi Brigitta Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 30 403 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY