Eladó ház Vésztő, Lehel utca 4/A 95 nm
Eladó ház Vésztő, Lehel utca 4/A 95 nm
Eladó ház Vésztő, Lehel utca 4/A 95 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7799618
Referenciaszám: M247844
Frissítve: 16 napja

Vésztő eladó családi ház 3+1 fél szobás: 9,1 millió Ft

9,1 millió Ft
95 790 Ft/m²
95 m²
Alapterület
615 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 26 411 Ft
Második évtől
36 043 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Békés vármegyében, Vésztő városban egy földszint+tetőtérbeépítésű családi házat. Az ingatlan belterületen, aszfalt út mellett, a város D-i részén, kertvárosi lakókörnyezetben, a Lehel utcában található, tégla falazatú, amely a 80-as évek közepén épült, előkertes beépítéssel. A földszinten 2 különbejáratú szoba, amerikai konyhás tipusú nappali +étkező került kialakítására. A fürdő wc is a földszinten található. A tetőtérben 1+fél szobát építettek ki. Villany és vízóra van, a ház komfort nélküli, mert a gázóra le lett szerelve, nincs meleg víz ellátás, a fűtés jelenleg nem működik, a kazánok is le vannak leszerelve. CSOK TÁMOGÁS nem érhető el a vásárláshoz. A gázszolgáltatás több mint 6 hónapon keresztül szünetelt, ezért a gázművek nyomáspróbát fog kérni! A szobák burkolata aljzatbeton. Műszaki állapota korának és szerkezetének megfelelő, szerkezeti hiba, vizesedés nem látható. A tetőtérben kisebb beázás nyomok láthatóak. A telken található garázs épület a hivatalos térképmásolaton nincs feltüntetve, teteje hiányos, megbontott. Érdeklődjön személyre szabott ajánatainkról, a BABAVÁRÓ TÁMOGATÁS és a LAKÁSVÁSÁRLÁSI HITEL lehetőségéről, arról, hogy igény eseténmilyen banki finanszírozásra van lehetősége az ingatlan vásárlásához. Amennyiben felkeltette érdeklődést a ingatlan várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1985
Erkély:
6,5 m²
Terasz:
8,1 m²
Energetikai besorolás:
JJ (2016-2023-as besorolás)
komfort nélküli
világos
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hajdu Gizella Békéscsaba Andrássy út 7 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 627 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hajdu Gizella Békéscsaba Andrássy út 7 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 627 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY