Eladó ház Vonyarcvashegy 61 nm
Eladó ház Vonyarcvashegy 61 nm
Eladó ház Vonyarcvashegy 61 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7882986
Referenciaszám: H475460
Frissítve: 19 napja

Vonyarcvashegy eladó családi ház 2 szobás: 54,9 millió Ft

54,9 millió Ft
900 000 Ft/m²
61 m²
Alapterület
474 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 159 334 Ft
Második évtől
217 444 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Vonyarcvashegy központi részén kínálom eladásra jelenleg lakóházként nyilvántartott, de funkcióját tekintve két üzlethelyiségből álló lakóházat. A telken két ingatlan lett építve, az udvar utca felöli részén külön Hrsz számon lévő ingatlan kerül értékesítésre. a belső udvarban jelenleg is lakott családi ház nem eladó. A telken lévő bejárás egy szakaszon közös a hátsó tulajdonosnak áthaladást biztosítva, telek körbe kerítve elektromos kapuval felszerelve. Parkolás az udvarban, egy része füvesített, parkosított, a beálló Viacolor burkolattal ellátva. Leírás: - helységek: az alaprajz tájékoztató jellegű, jelenleg két üzlethelyiségre felosztva, elől az üzlettér, hátsó helyiségben konyha illetve wc-kézmosó lett kialakítva - 2003-ban épült tégla falazat, cserép fedés, betonfödém, tetőtér beépítési lehetőséggel, külső szigetelést kapott - víz, villany csatorna bekötve, gáz a telken belül, jelenleg a fűtést villannyal lehet megoldani - burkolatok mázas kerámia lap - műanyag nyílászárók - nincs kiadva azonnal birtokba vehető Ajánlom befektetőknek, elhelyezkedéséből adódóan Vonyarcvashegy jól megközelíthető központi utcájában. Családok is megtalálják otthonukat, némi átalakítással kényelmes otthon válhat belőle. Vonyarcvashegy a Keszthelyi-öböl partján, a Keszthelyi-fennsík déli szélénél, Zala vármegye keleti részén fekszik. Minden infrastruktúra megtalálható, bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi ellátás , posta , gyógyszertár , boltok stb... A balatoni viszonylatban a legnagyobbak közé tartozó, Lidó strand különösen népszerű a hosszú homokos partjával. A legközelebbi város Keszthely 6 km autóút távolságra. Nevezetességei: - Szent Mihály-domb - Vonyarci kápolna - Vashegyi kápolna - Kálvária és „fénykereszt” Az ingatlan per és tehermentes. Felkeltettem érdeklődését előre egyeztetett időpontba szívesen megmutatom.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2003
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Weinhoffer Ágota Otthon Centrum - Zalaszentgrót Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Weinhoffer Ágota Otthon Centrum - Zalaszentgrót Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY