Eladó ház Zalabér, Vasút utca 70 nm
Eladó ház Zalabér, Vasút utca 70 nm
Eladó ház Zalabér, Vasút utca 70 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7774425
Referenciaszám: HZ082464
Frissítve: 18 napja

Zalabér eladó családi ház 2 szobás: 12 millió Ft

12 millió Ft
171 429 Ft/m²
70 m²
Alapterület
1170 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 34 827 Ft
Második évtől
47 529 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ZALABÉRen mellékutcában 2 szobás sorházi ház, nagy udvarral, sürgősen eladó ! Az ingatlan felújításra szorul, de így saját elképzelései alapján újíthatja fel, rendezheti át.. Előszoba, közlekedő, nagy konyha, 2 szoba, ami akár hárommá is alakítható, wc, ahol hely van fürdőszobát kialakítani, és padlásfeljáró - kamra alkotják a házat.Az udvaron tároló, a hatalmas területben rengeteg lehetőség rejlik. Bár a házzal foglalkozni kell, de ráfordítással élhető, aranyos kis otthont formálhat belőle. Zalabér pár perc autóútra található Zalaszentgróttól, negyed órás - 20 perces távolságra Zalaegerszegtől, Vasvártól, Sárvártól,és kb fél órás távolságra a Balatontól, Szombathelytől. A három szomszédos ország, Ausztria, Szlovénia és Horvátország maximum  óra alatt elérhető, ami mind munka, mind utazási szempontból ideálissá teszi a települést. A környéken munkalehetőségek, kirándulási, kikapcsolódási programok várják az itt élőket, a faluban orvos, bolt, nagyon jó iskola, kitűnő étterem várják a környékbelieket. Ha felkeltettem az érdeklődését, jöjjön, nézzük meg a házat, beszéljük meg a lehetőségeket !Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinknek, többek között hitel ügyintézéssel és Energetikai Tanúsítvány elkészítésével.Vevőink számára minden szolgáltatásunk INGYENES!A településen falusi CSOK igénybe vehető.Megtekintéshez, információért hívjon bizalommal.ZALABÉR várja Önt, hogy felújított otthonában itt élhessen tovább !

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Herceg Andrea Duna House - Zalaegerszeg, Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 952 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Herceg Andrea Duna House - Zalaegerszeg, Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 952 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY